IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Валутна търговия - FOREX

и ще може ЛИ спокойно да си говорим?

Коментар

Тоше само ме притеснява дали няма да е много шумно в Лучано. Не съм ходил там от няколко години, но като че ли споменът ми е от голямо гъмжило. Още ли е така и ще може спокойно да си говорим.

Коментар

За Vlado и forexboy :
        Проверете си пощата изпратих ви статията от в-к Труд
        http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

Мен също можете да ме пишете в списъка .

Коментар

Ако пояснението е за мен, знам за темата на срещата!Следя дискусията с интерес и се включвам, макар и по-рядко!

Коментар

Темата на срещата е дилинг-център (forex-club).

Коментар

За срещата и аз участвам!Ще ми бъде много приятно да се запознаем и да си поговорим.

Коментар

Тоше, засега като ги броя за срещата сме:

Тошо, Velikana, Асен, Seafoam, Графа

Има ли други ???

Коментар

И аз ще бъда на срещата само Тоше потвърди резервацията

Коментар

Момчета, ако не възразявате мога ли да се включа във форума???
                      Харесва ми, че все пак има хора в България, които са в час.
                      Може да се окаже, че ще сме си взаимно полезни било с дискусиите,
                      било със знания.Потвърждавам, че ще дойда на срещата.

Коментар

Петре! ти май не осмисляш това което четеш.
                        Явно си в час на пазара. Но защо ,не правиш разлика от ТЕНДЕНЦИЯ и ПЕРИОД НА КОРЕКЦИЯ ? Между тези неща има връзка.
                        Ако ти си сигурен в тенденцията на пазара ,това че си изпуснал някакво ниво, може да се корегираш в междинния период на корекция.
                        Пък тогава се обади на който си поискаш )
                        Едвали си толкова добър за да "бъцкаш" от всяко движение.
                        А иначе съм съгласен, че всеки е подвластен на позициите си.

Коментар

Да купих $ срещу швейцарци.Таргет 1,6680 и 1,6720

Коментар

предполагам, че си купил USD/CHF ... канала е на 1.6580-90

Коментар

О.К. Цецо ,а usd/jpy как я виждаш? Аз купих 0,2 $ на 132,66 и го чакам
                              да тестне 133,30 а на 1,6615 обърнах платната в швайца.

Коментар

Я като се посъбудихте малко да повторя предложението да си направиме една среща в срядата
                                Бирария Лучано - безистена срещу МакДоналдс на площат Славейков 19.00 часа
                                Утре ще мина да резервирам маса ще ви драсна коя точно

Иначе съм напълно съгласен с Петър за чартистите и дилърите - Отдавна съм се заканил да си записвам анализите които си правя в събота/неделя, защото през седмицата непрекъснато си меня мнението и голямо значение оказват и позициите които съм заел.

Поздрави и успехи

Коментар

Working...
                                X