IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• FOREX-Валутна търговия

Useshtam prisashvieto na dosta dovolni eurofenove.
    Tosho veche niama da se oplakva che gubi.
    Ha chestito!:-)

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

МислЪ че имаме много подходящ момент за купуване на usd/jpy

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

на мен ми се иска 1$=1EUR

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

kraino vreme eur/usd da presko4i 8740!
          pisna mi da 4akam

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Tosho, mani go tova euro , to shte stane vreme za prodan, pak ti iskash da go kupuvame.
            V tozi forum eurofenovete mai se naroiha naposleduk?:-)

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Не че има какво да кажа, ама понеже никой друг не се обажда...
              Благодаря Петре - Върши рработа
              Ако не сте си купили още Евро, аз го копувам срещу всичко, без CHF
              Е ....... и много губя :-)

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Tocho otidi na www.oanda.com
                sled tova na- history. Mogech da namerich vsichkite day low and high den po den . Bez pari e i niama grafiki vsichko e cifri.Samo triabva da zadadech datata, meseca i godinata.

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Ей Петре,
                  Вече почваш да ме веселиш с този Ройтерс, направо си си влюбен в него.
                  Аз знам че срещу заплащане мога почти всичко да получа, само че
                  Аз съм българче, обичам
                  на аванта да разчитам

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Tosho mojesh da gi poluchish ot Reuters

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Привет на всички,
                      От http://www.exchangerate.com/past_rates_entry.html съм си извадил курса Евро/долар при затваряне, за всеки ден за последните 2 год. и си играя с цифрите, Обаче вече почти съм се наиграл с тези данни.
                      Някой знае ли дали от някъде могат да се вземат и дневно най високо и дневно най ниско, ама на готово, не ми се свалят от графики.
                      Поздрави и успешна седмица
                      Аз тази седмица ще чакам 8880; 8910 за еврото

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Do Kalinka-malinka:
                        Saotnoshenieto EUR/DEM e tvardo 1,95583,
                        ot tam EUR/USD varira postojano sega e okolo 0,8740
                        a do koga tova ne znam vsjaka darjava si e opredelila sroka.
                        Za Germania ne znam......

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Moze li niakoj ot pi6e6tite tuk da mi kaze na kakva stojnost i do koga mogat da se kupiat dolari za marki v Germania.

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

EUR/USD през текущата седмица така и не успя да преодолее нивото 0,8800. Важен момент е нивото на закриване 0,8730, което последно показваше тенденция нагоре. Можем да предположим това движение да продължи още повече, че понеделник не е работен ден за американския пазар.
                            При преминаване над 0,8750 бихме могли да очакваме поредното тестване на 0,8800.
                            GBP/USD тази седмица успя да пробие важното ниво 1.4250. Ако успее да се задържи над тово ниво би могло да тества за пореден път локалното съпротивление 1.4350 и след неговия пробив да открие пътя си към 1.4500.
                            http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Понякога /ликвиден пазар/ оанда свалят и на 2 пипса на евро/долар.
                              1% (0.5%) маргин е най голямата уловка, щото човек си губи парите за 1 месец ) - личен опит. Аз използвам около 30% маргин на оанда. т.е. ако имам 2000$ в акоунта, играя макс. с 6 000$ / нормално с 5 000$/ , когато съм несигурен /по4ти винаги/ играя с 2000 $.

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Ще се разбере кой кой е в този форум.) Стефан сам си ги е измислил прякора така че, всеки си носи прякора.
                                Това с трите пипса е хубаво нещо. По-доре 3 пипса и 5% маржин отколкото 5 пипса и още 5 комисионна при 1% маржин.

Коментар

Working...
                                X