If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Vij sega Getzo,
tova deto go milsihs za analiza ne e taka. Horata sa izpitvali tezi tehniki s desetki godini i e dokazano 1000000 pati che varshat rabota.
Prosto dosta ot neshtata na forex-a ne stvat tolkova barzo kolkoto ni se iska.
Az ti praporachvam, da poprochetesh malko literatura po vaprosa, da nabludavash pazara izvestno vreme(ako iskash regni si edno demo). I ako nadivam se che ne si faliral pochni da igraesh otnovo.
цакай си кеш пара, Гецо за два лотарийни, имай си ги като опции, пък ако върже шегувам се. направи си ситема и играй последователно. съвети безплатни колкото искаш
успех и без паниране!
Коментар
getzo
Валутна търговия - FOREX
от скромния си опит и най-вече от опита ми през последните няколко дни
мога да искренно за заявя че техническия анализ е пълен боклук. една скапана теорийка която обяснява много добре нещата само че след като вече са се случили. Т.е. една безполезна теорийка. много често при прогнозите чрез нея се обяснява че така и така това било еди ква си фигурка или движение и т.н. само че както често става като се нещата тръгнат в обратна посока и не стане според плана тя (теорията) ти обяснява че видиш ли всъщност това не било така ами онака?!:Че то не било вълна a,b,c или там някакъв друг боклук ами еди кво си. Добре де на мене това какво ми пука да знам това след като вече съм загубил киинтите. Затова едно ще Ви кажа за вълните. Ебем Ги. За нищо не стават. Всичките са ми еднакви. Еднакво безполезни.
Същото се отнася и за фундаменалния анализ. Единствената полза от него е ако сравнително бързо научиш новините. Иначе няма кяр. Защото пазара реагира мигновено и докато разбереш или прочетеш в интернет за някакъв коефициент или че примерно Европейската Централна Банка се е намесила активно на пазара ти си вече мъртъв, защото не можеш да имаш време да реагираш ефективно.
Както и да е все пак може да и греша за всичко това. Надявам се да е така.
Какво мислите
някой разбира ли какво става с йената
защото аз изобщо не разбирам как шибаната йена скочи от 131.65 до 132.20 след като преди това проби съпротивата при 131.85?
Коментар
PeterKaraivanov
Валутна търговия - FOREX
If you want to Make money,then Buy eur/jpy at 114,20
If seen 113,60 duble S/L 113,1
Target is over 118+++
trader,
ami ako poglednesh RSI na chasovata grefika to chf si beshe oversold nad 1.7100, taka che beshe logichno da vrane malko nazad, ama talibanite i negrite dosta go podsisliha. Pak i v okolo 1.7100/20 minava osnovnata padashta linia na saprotiva(ot 7 meseca nasam), taka che malko trudno spored men e preminavaneto na tova nivo ot raz.
Коментар
vava
Валутна търговия - FOREX
здравейте, момчета. има ли от вас някой, който да разчита само на това за изхранването си?
Stefane,
shtom dotuk vsichko e po plan, to nishto ne prechi plana da se izpalni dokrai. Shto do 20 MA, niama problem da ia premine s pomoshta na niakoi negar koito si zabravil saka s belio na letishteto ili na niakoi taliban, deto strelia tochno po helikoptei ili ......
Коментар