IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Валутна търговия - FOREX

Trader, ne im pravi reklama, zashtoto vse oshte saita im e under construction, a i sa kopirali vsichko ot saita na deltata

Коментар

Speculators, знете ли, че още един посредник- Юг Маркет предлага форекс търговия с мини лотове. Спредовете са много точни и условията, като цяло са добри, предлагат и демо на платформата www.ugmarket.com

Коментар

buy eur/usd na ниските нива под 0.8750, стоп под 50 МА, таргет 0.8950-0.9000

Коментар

Profit, shto ne se prekrastish na Lose?

Коментар

Най-вероятно е до края на деня еврото да падне под .8750...като тенденция за утре да се движи в тесни граници .8720/.8745!

Коментар

HI-HI къде са всички? Май еврото ще се качва до утре към 11:00, когато ще има данни за IFO индекса и след това ще има профит тейкинг. Някой може ли да ми каже от къде мога да намеря информация за цикличния анализ?

Коментар

Тошо,
                че се пързелнахме спор няма, но мисля че причината за тава си е изцяло в нас/поне при мен е така/. Просто в случая бяхме пристрастни към еврото, въпреки сигналите на различните показатели и очевидния пробив на линията на подкрепа в сила от .8615, пък ако щеш и дивергенцията за която trader-a спомена.

Успешна нова седмица на всички и не бъдете фенове нито на еврото, нито на долара, а най-вече на ПРОФИТА!

Коментар

Forexboy
                  Пак ни пуснаха по пързалката :-(
                  Това ми беше най-успешната седмица от както търгувам - врътнах някъде към 18 сделки - всичките печеливши (някъде и по 5 пипса над комисионните)и тоя долар ми отнесе цялата печалба, като ми остави почти всички комисионни за моя сметка, ама какво да се прави - в понеделник пак ще го продаваме - надявам се
                  Приятна събота и неделя на всички

Коментар

Az premestih stopa na 8760 kolkoto i da mrazq da prawq taka
                    Mnozko ste mi dojde zagubata, ama oste mi se wiarwa che moza da stane pechalba

Коментар

Stopa mi veche kucheta go iali(((

Коментар

Тошо, за MACD незнам, но виж slowstoch 5,3,3 пък и 5,5,3 , че паказват посока надолу.

Коментар

между другото някой знае ли какво представлява и как се работи със Parabolic SAR индикатора
                          струва ми се полезен понеже дава, вид че с него може да се определят нивата на подкрепа и съпротивление, по точно дали пробив на дадена съпр./продкрепа е истински или не е.

Коментар

еврото дава сигнали за нагоре
                            на часовата ми графика в момента
                            RSI(9)- 49, след като пресече отдолу нагоре линията на 25
                            а и MACD вече дава слаби сигнали за покупка
                            преди малко на графиката пресече и MA20

Коментар

Ми ти ни уплаши за еврото, а и то малко се гъбарка с нас и си трайкаме
                              Въобще не мисля, че MACD потвърждава нещо в момента, което оставя широко отворени вратите за еврото да расте ;-)

Коментар

къде изчезнаха всички пак?

Коментар

Working...
                                X