IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Валутна търговия - FOREX

Абе Руски,прати ми някои руски саит ако не ти е проблем!
    www.wildd1@abv.bg
    До Петьр Караиванов!
    Петре,може ли ликционния материал които ще "четеш на курса" да бьде закупен вьв вид на ликции или на дискета или нещо такова?
    Имам интерес кем подобно обучение но ниамам такова свободно време.

Коментар

Vse pak blagodaria ti!
      Platformata mi raboti samo za usd/eur imah problem,no se zamislih i razbrah vsichko.Vse pak valutite sa mi na vtoro miasto po vajnost,zasega gi ucha ot demoto(shte vidia dali sum ot onezi 95% ili ot ostavashtite 5%).Puk i nali tradevam virt. pari vse pak.
      Ta nakade mislite she stigne jpy -pod 130 li she prodalji,ili do 140?
      a za eur,she prodalji li nad 90 ili she se varne na dobre poznatoto ni 8750-8820?
      http://www.dividendgrowthinvestor.com/

Коментар

До sagitarius:
        Дай е-майл да не мъчим хората от форума как се работи с FOREX trading
        platform
        http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

вчера си иzтеглих демо-то на Ugmarket za forex trade.Добре ама не знам какво продавам на sell eur/usd @ 0,8914.Ne znam dali prodavam evro za dolari,ili dolari za evro.Ako niakoi mi go obiasni she sum mu strashno zadaljen,(moje i da go naucha kak da trade-va stocks).
          Благодаея предварително и успех на всички!
          http://www.dividendgrowthinvestor.com/

Коментар

Геле много бих се радвал да ми разясниш какво разбираш под "напред с материала"?Кой точно материал имаш в предвид и колко точно ми е "преднината" че да сверим информацията ти.Ти дори не ме познаваш, но
            заемаш категорична позиция че съм "напред с материала".Как по дяволите
            някой може така безотговорно да заема позиция за нещо от което си няма и грам понятие.

Коментар

Хайде на евротооооооооооооооо, Тошеееее

Коментар

Тоше, Пешо не го мисли, той е напред с материала, да му мислим ние

Коментар

Петре
                  Айде звънкай му на шефа на БОJ, да изсипва иените, че стана обед, а още не сме изкарали и по една фигура (а за 2 сигурно ще трябва чак до другата седмица да чакаме) :-)
                  Майтап бе
                  Ама се изнервям, че американците може и да го продадът долара като отворят и даже доста вероятно ми се струва, но за сега оставам всичко на стоповете
                  Петре, абе ти беше фен на кирилицата, пък нещо съвсем я забрави - да хелпваме нещо ако трябва

Коментар

Пешо, за GBP-то може и да си прав

Коментар

Buy usd/jpy under 130,20 target 132,40
                      Buy eur/usd below 0.8880 up trend with target 0.9030 and next 0.915
                      Sell sterling at 1,4550 if see

Good luck

Коментар

Tоше, махни, махни, ами с шибаното евро какво стана.........

Коментар

Long EUR/USD 0.8900 Target 0.9040 till 2 weaks

Коментар

Abe toia samolet mai baia stopowe otnese
                            Az sam dyllyg veche na usd/JPY ot 129.90
                            Izpusnah golemo bingo v chf/jpy a pyk i biah na oficialno meropriatie kato chuh za samoleta - 1 chas dokato sedna pred PCto mi se razgoni fAmilijkaata

Коментар

не знам дали си "руски" и "шпионин", ама я кажи Йената ще я бъде ли или не, т.е. накъде я виждаш?

Коментар

Е чак пък много да го чувам Всъщност и аз направих като теб,видях мнението на един московски колега от друг форум във вторник късно вечерта ,когато съветваше да се продава на 131.2 Между другото днес преместих стопа на 130.35 ,после открих противоположна позиция Bay USD/JPY 129.87 ,със стоп на 129.72 .Ще изчакам края на американската търговия,тогава може нещо друго да ми дойде на акъла
                                Всъщност сега курса се е запътил към единия ми стоп,ако го събори още сега ще има да се триумя кво да правя
                                И да се разберем,никого не съветвам!Просто споделям кво правя,с кратка обосновка.Радвам се че ти е донесло и на теб успех.Но ако бях толкова отворен щях да го играя с 5 лота,а не с един
                                Успех .

Коментар

Working...
                                X