IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Валутна търговия - FOREX

Ej towa e )
    izkarah $$$ ot kysite paundi deto gi darvah edna sedmica wypreki wsi4ki widowe prognozi,
    a ot ewroto - NISHTO )

Коментар

Някой получавал ли е чек от брокер. Колко време отнема първо пристигането му и после осребряването му? Предварително Ви благодаря.

Коментар

FOMC не промени лихвения процент. Той остава 1.75
        Това означава ли, че ще продължи отслабването на долара?

Коментар

spored informacia ot deltastock.bg- 21:15- sreshta na FOCM otnosno lihvite

Коментар

Мисля че започва в 19:15 GMT,или 21:15 Българско Време.
            http://www.dividendgrowthinvestor.com/

Коментар

Някой знае ли в колко часа ще станат известни резултатите от заседанието на Федералният резерв на САЩ?
              Късмет!!!

Коментар

Buy eur/usd at 0.9110 S/L at 0.9090 P/T over 0.92
                Good luck

Коментар

az otkoga razprawqm 4e mid i long term igra e mnogo po pe4eliwsha )
                  ne ti habi nerwite , ne otnema wreme / i syotwetno 4owek ne prawi gluposti )/
                  ej go sega grumnal mi stopa /naprawilo rewers kam long ewro na 0.9130 , i
                  go zarjazwam do 0.9300, pyk togawa shte mu mislja pak.
                  samo paundite mi trowqt nerwite shtoto ne saym im slagal stop,
                  ama njama da gi zarwarjam - ne sa 4ak tolkowa mnogo , 4e da im se tormozq,
                  ama samo shte mi namaljqt pe4albata.

Коментар

Na Demoto na OANDA biah natrupal 330000 za tri meseca
                    ne sym pipal poziciite 14 dena - tuko sto marzina ne izdyrza i mi ostanaha 130 000

Коментар

Eh az ako ne go biah puskal .... s tova dylgo ewro ot vchera
                      A sega sym pak na polozenieto ot vchera
                      Samo sys sydrani nerwi i smotani pozicii

Коментар

kakwo e taja kasapnica pri ewroto, po dobre da ne bjah puskal PC to dneska )

Коментар

To i do .9000 da varne pak shte e dobre, kraino vreme e za po-seriozna korekcia korekcia, ama sega kato gledam kak se natiska kum .91 i korekciata mi se vijda miraj.(((

Коментар

Ami ako do zatwariane ne padne pod 9065 az maj napravo ste zakrivam vsichko i ste chakam ponedelnik
                            Ako padne pak ste chakame ponedelnika ama da vidime kyde ste tochim zabi
                            Samo da ustoia na izkushenieto da zabia profit stop na 9080, ako otide na 9065, stoto az vinagi taka si guba dobrite pozicii
                            Inache ako izpadneme v sferata na svobodnite predpolozenia tova 8950 mi se vizda syvsem realno za kraia na drugata sedmica
                            Uspeh na vsichki

Коментар

i az sellnah na .9085 stop .9125, samo za targeta se chudia

Коментар

Mamka mu rewersirah na ..88 - slabi nervi

Коментар

Working...
                                X