IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• литература по техн.анализ

ивайло, ами аз вече имам тази книга с тази разлика че се сдобих с нея не от пингвините ами от mobilis.bg, които между другото са доста зле по отношение на доставките и наличностите на книги които предлагат. все пак мерси, а аз продължавам търсенето и ако нищо не излезе няма да ми остане нищо друго освен да се изръся в amazon

Коментар

Виж "Прогнозиране на финансовите пазари" от Тони Плъмър. Има я в "Пингвините" и струва 18 лв. Яка е! Пък и като няма риба, и рака е риба, нали?

Коментар

знаети ли дали има библиотека в софия където да се предлагат книги по ТА или някой да продава книги по технически анализ от типа "ТА от А до Я" или "ТА за прогнозиране на финасовите пазари" на Мърфи. без значение дали е на български или английски.

Коментар

• паритет

МЕЧТАТА НА ДИЛЪРА
          Ах, как искам в този час
          поне милионер да стана аз !
          Евро, йени и британски лири
          все една съдба ще ги сподири.
          Купувам-продавам денонощно,
          ако имам рамо мощно.
          Горкия долар взехме го на мушка,
          и ще го изстискаме до шушка.
          Играем срещу него с една-едничка цел
          да бъде пълен нашият портфейл !!!
          http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• tehnicheski analiz

Momcheta niakoi ot vas znae li sait, kadeto moga da cheta tehnicheski analiz na GBP-JPY

Коментар

• паритет

Toshe, kak si brat, egati i kasoto, otnese me kato kuci pile domat...

Коментар

• паритет

Tosho, ia vmesto da se pravish na vrachka vzemi pocherpi po edna bira(virtualna), che mai dnes imash povod zatova, to pariteta i druuuuugi neshtica:-)

Коментар

• паритет

Taz godina paritet do godina dublitet
                  Da vi e ziva i zdrava - smetkata :-)

Коментар

• паритет

Да!!

Коментар

• Проблем с БТК

Паритет за първи път от 1 февруари 2000 г.?

Коментар

• Проблем с БТК

ИП Делта Сток АД уведомява всички свои клиенти, че поради технически проблеми в 72-ра централа на Българска Телекомуникационна Компания, започнали в неделя, 14.07.2002, подаването на поръчки след отварянето на пазара бе въэможно единствено по телефон.
                        Към момента повредата е отстранена и подаването на поръчки вече е въэможно и online.
                        ИП Делта Сток се извинявя за причинените неудобства и пожелава успешна работа на всички свои клиенти.

Коментар

• deltastock

Nikoi znae li kakvo stava s "Deltastock"????

ot sutrinta zvania i ne moga da se svarja!!!!

Коментар

• deltastock

Zdrasti,
                            Az sam ot skoro v igrata, mnogo sa tankostite koite igraiat srechtu teb, inace se iadva, ne e tolkova zle kato ostavim goliamata komisionna i t.n.
                            Inace pari ochte ne sam teglil, ama kolkoto znam niama problemi!!!

Коментар

• deltastock

Някой получавал ли е пари от Делтасток?Какво мислите като цяло за тях?

Коментар

• CMT

Traderi, nqkoi znae li ne6to pove4e za CMT(Chartered Market Technician)? Az se pointeresuvah i potyrsih v Internet, no za syjalenie naj-blizkoto mqsto kydeto se provejda izpita na kraq na godinata e Geneva. Ta interesuva me dali v BG ima hora koito sa 4lenove na Technician Association ili karat toq kurs

Good luck&Bountiful hunting

Коментар

Working...
                                X