IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• JPY

oops, novi komisionni na Delta Dorex/super mini.
    ... postepenno pochva da im idva akala i na nashite posrednici

Коментар

• JPY

Ami normalno e da ti stva omrazen sled kato si zagubil. To choveshkata psihika e taka kato zagubish ot niakoi pazar-valuta i ti stava omrazen(a).

Haide upeh na vsichki!!!!

Коментар

• JPY

Uf, udyrjah i si q zatvorih na 118...
        USD/JPN mi e nay omrazniq pazar

Коментар

• forex

Абе някой от вас да има идея за ANMART-FOREX ? Читави ли са, лицензирани ли са и пр.

Коментар

• JPY

Затваряй докато е време, че после наистина ще ти се иска да се гръмнеш 115 не мисля, но 116 ...

Коментар

• Research

ebasi jenata , ne slojih stop i taq nosht me vyrna v pyrvi klas.
              may usd/jpy shte si q pazq dylga, barem namalq malko zagubata
              ama kato gledam kak celta e 115, ide mi da se grymna

Коментар

• Research

Благодаря Иване, но аз не знам добре английски и не се справям много много с технически анализи, а и с препоръките на тия от www.finance-ms.com поспечелих малко / засега само на DEMO /.

Коментар

• Research

А и да ти кажа, много много не гледай препоръки кога да влезнеш, кога да излезнеш и пр.... има много, много написана плява... Най-добре е сам да си определиш стратегия за деня, като вземеш в предвид общото настроение на пазара и най-съществените новини. Естествено много важно е да можеш да определиш правилно support i resistance. Ако не можеш, тогава тези сайтове са най-полезни

Коментар

• Research

Виж напр. www.euro-fin.com (Еврофинанс)

Аз лично за ориентир чета - www.forexnews.com, анализите на Commerzbank (http://www.commerzbank.com/research/...yse/index.html)
                    Абе има хиляди просто си избери този който ти пасва най -добре...

Коментар

• Research

Благодаря Иване, но бих искал конкретни препоръки, а на повечето останали посредници препоръките са доста общи. Може би не съм успял да прегледам подходящите, така че те моля да ми дадеш страниците им.

Коментар

• Research

На страниците на почти всички български инвестиционни посредници...

Коментар

• Research

Намерих много кратки и ясни research-и за валутниа пазар на www.finance-ms.com, има ли и на други български web страници с нещо такова.

Коментар

• EUR/USD

Този е бил интересен тип )) не съм аз...
                            Днеска вече profit има ))

Коментар

• EUR/USD

Vajnoto e profit da ima.

Ta pitah te dali si vaprosnia Ivan, zawshtoto predi 5-6 meseca imashe edin ivan deto beshe varl fen na $ i zalagashe po 1000$ sedmichno na pozicia dalgi dolari. Ta mi beshe interesno kak e ocelial dosega sled silnia spad na dolara poslednite meseci.

Коментар

• EUR/USD

Ама и на USD/JPY няма да простя като мине 119.27/28 ...

Абе купувам скъпо продавам още по-скъпо, продавам евтино купувам още по евтино... (е всичко с мярка де)

Коментар

Working...
                                X