IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ID

ami toia sait det ti chete mislite bre

Коментар

• ID

Kukuvicata///koe e chista matematika?
      Kakvo schetovodstvo bre )))))
      Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• chat

ID, tova e malko za budali bre ))
        Chista matematika, za razlika ot pazara )
        Znaesh li navremeto kolko sum se opitval da obiasnia na shefa mi zashto schetovodstvoto ne e prosto matematika? A za pazara da ne govorim

Коментар

• chat

chat.hit.bg ima staja forex. Everybody is welcome!
          www.ak47.ru/mindreader.htm - malko za raztovarvane i da se nauchite da chetete mislite na marketa))

Коментар

• Cable

Абе Куки, къде има в chat.dir.bg стая FOREX защото нещо не виждам такова нещо...

Коментар

• Cable

Ami Ivan mi vze straha s Cable-a i tia 200 pipsa deto gi chaka )))
              A za EUR, spokoen sum pone do 17:00, kogato bi triabvalo da izliazat novinite za potrebitelskoto doverie. Togava shte vzimam okonchatelno reshenie kakvo da go pravia.

Коментар

• Fx

Kuki, mnogo go urkash tova evro 9735 mi se struva mnojko, za smetka na tova pak kotkash cable.

Коментар

• Fx

forexboy, priblizitelno
                  0.9735 i 1.5510
                  Posle smiatam da sloja limiti za obratnata posoka na 0.9745 i 1.5520 , koito da podkrepia s blizki stopove otdolu.
                  Hem sum v ton s obshtoto mnenie za posokata na dvijenie, hem minimiziram riska. Pone na pruv pogled taka mi izglejda de.

Коментар

• Fx

Kuki tova s long usd/jpy mi se struva dosta riskovano

Коментар

• Fx

Хора, няма спор по този въпрос, само че мисълта ми беше че ако ти трябва чуждо мнение на минутата просто с форума не става щото е много бавно... иначе и аз съм ЗА постване тук...

Коментар

• Fx

Kuki , eur i gbp na kolko go chakash? 9750 i 1.5500?

Коментар

• Fx

Zabravih da dopulna "AKO stana opiten igrach" ))

Inache, napuk na vsichko dnes, kus sum v EUR/USD i Cable, dulug v USD/JPY. Opitvam da ulovia otbluskvaneto v obratna posoka ot kritichnite niva. Moje bi ne e pravilno spored vas, no mi se vijda logichno neshto.

Коментар

• ICQ MSN

Da, i az sum za forexboy
                            Iskam da moga da si gledam biserite sled vreme, kato stana po-opiten igrach )
                            A za dir-a - sujaliavam, biah na obiad i zatova ne otgovorih.

Коментар

• ICQ MSN

Иване, ...имало едно време, един форекс форум в Ивесторбг. Било началото на 2002-та година. Фарума, бил много оживен, постингите достигали 40-50 на ден. Поствали най-различни играчи от разбирачи до пълни новаци. И решили те да направят среща на форума. Речено-сторено.
                              Даже и разменили ICQ номера. Даже накой регистрирал канал в mIRC.Ефекта от последните начинанания бил разочароващ. Едни се пренесли в ICQ-то, други въобщи изчезнали и форума опустял и се получило едно големо нищо........
                              Така че идеята за icq-тата е вече изпитана и ефекта се знае. Това което се пише във форума си остава и може да го прочетат неограничен брой хора, дори и след като е минаби известно време - дни седмици.
                              Аз лично не съм против размяната на icq№, на нека това да не става за сметка на форума. Моят номер е 59508365.

Коментар

• ICQ MSN

chat.dir.bg

Staia Forex

Tam pone moje da si govorim vsichki nakup

Коментар

Working...
                                X