If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ID, tova e malko za budali bre ))
Chista matematika, za razlika ot pazara )
Znaesh li navremeto kolko sum se opitval da obiasnia na shefa mi zashto schetovodstvoto ne e prosto matematika? A za pazara da ne govorim
Ami Ivan mi vze straha s Cable-a i tia 200 pipsa deto gi chaka )))
A za EUR, spokoen sum pone do 17:00, kogato bi triabvalo da izliazat novinite za potrebitelskoto doverie. Togava shte vzimam okonchatelno reshenie kakvo da go pravia.
forexboy, priblizitelno
0.9735 i 1.5510
Posle smiatam da sloja limiti za obratnata posoka na 0.9745 i 1.5520 , koito da podkrepia s blizki stopove otdolu.
Hem sum v ton s obshtoto mnenie za posokata na dvijenie, hem minimiziram riska. Pone na pruv pogled taka mi izglejda de.
Хора, няма спор по този въпрос, само че мисълта ми беше че ако ти трябва чуждо мнение на минутата просто с форума не става щото е много бавно... иначе и аз съм ЗА постване тук...
Inache, napuk na vsichko dnes, kus sum v EUR/USD i Cable, dulug v USD/JPY. Opitvam da ulovia otbluskvaneto v obratna posoka ot kritichnite niva. Moje bi ne e pravilno spored vas, no mi se vijda logichno neshto.
Da, i az sum za forexboy
Iskam da moga da si gledam biserite sled vreme, kato stana po-opiten igrach )
A za dir-a - sujaliavam, biah na obiad i zatova ne otgovorih.
Иване, ...имало едно време, един форекс форум в Ивесторбг. Било началото на 2002-та година. Фарума, бил много оживен, постингите достигали 40-50 на ден. Поствали най-различни играчи от разбирачи до пълни новаци. И решили те да направят среща на форума. Речено-сторено.
Даже и разменили ICQ номера. Даже накой регистрирал канал в mIRC.Ефекта от последните начинанания бил разочароващ. Едни се пренесли в ICQ-то, други въобщи изчезнали и форума опустял и се получило едно големо нищо........
Така че идеята за icq-тата е вече изпитана и ефекта се знае. Това което се пише във форума си остава и може да го прочетат неограничен брой хора, дори и след като е минаби известно време - дни седмици.
Аз лично не съм против размяната на icq№, на нека това да не става за сметка на форума. Моят номер е 59508365.
Коментар