IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• DeltaStock

Da, Deltastock polzvam i sym dovolen s izkliuchenie na tova che zabivat dosta chesto... no tova e svarzano s interneta im predpolagam...

Коментар

• DeltaStock

Ivane, ti uslugite na DeltaStock li polzvash?
      Ako - da, kaji dovolen li si ot tiah? Ili igraesh v demo-to im?
      Blagodaria predvaritelno

Коментар

• DeltaStock

ne niama problemi, prosto dosta chesto platformata im zabiza...

Коментар

• DeltaStock

Ivane, dnes e za wtori pay
          parwija beshe okolo 12.00
          ne se zarejdashe stranicata im, nito programata, nito WAP i telefonite ot 10-to pozwanjawane
          kakwo stawa

Коментар

• DeltaStock

Ivane, kaji kakvi sa ti problemite s Deltata//parite li ne ti davat?
            Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• DeltaStock

IMAAA

Коментар

• DeltaStock

SPESNO !!!
                njakoj ima li problemi s
                DELTASTOCK

Коментар

• DeltaStock

Uchuden, dishai spokoino, az kato se svurzah s tiah i gi popitah kakvi garantzii davat, che ako si otkria smetka pri tiah i spechelia, shte mi izplatiat parite, te mi otgovoriha doslovno: "Vie kogato si otkrivate smetka v banka, iskate li garancii?". Purvo, gospoda ot DeltaStock, kogato si otkrivam smetka v banka, si otkrivam v banka, na koiato viarvat i ne mi otgovariat na vuprosite s vuprosi. No Vie sigurno ste loialni kum klientite si, ne go osporvam, no i men ne mojahte da me ubedite da si otkria smetka pri Vas. Pone zasega...

Коментар

• DeltaStock

Uchuden, poneje spomena FXCM iskam da ti kaja, che i tam stavat takiva zasechki i to poniakoga kogato e nai-napecheno(ne znam ot kolko vreme targuvash sus tiah), a za Deltata-emi kakvo ochakvash ot bulgarski broker?
                    Uspeh!
                    Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• EUR/USD

vazmojno e da e seriozen...prosto izrazqvam mnenie koeto nikoi ne moje da me ubedi che ne e osnovatelno...nqma bezpogresni hora, no kogato ne poznaesh prosto si zamalchi, a da ne se poluchava podobna situaciq...ama kakto i da e...nqma smisal poveche da pishem tuk po tozi vapros
                      neka schitame temata za prikluchila

Коментар

• DeltaStock

Tyrguvam na chujda platforma, i reshih da si pusna Demo-platformata na DeltaStock. Tia momci niamat dvijenie nanikude poslednite 15minuti. Uvajaemi gospoda, ako chetete tozi forum, moje bi e dobre da ni osvetlite po vuprosa. Pri poslednia si kontakt s Vas, zashtoto tova ne se sluchva za purvi put, vie mi obiasnihte che se dulji na sriv, no klientite vi triabva da sa spokoini, zashtoto vie priemate i poruchki po telefona. E izvinete me, no triabva li az da imam i paralelna platforma za da ustaniviavam lipsata na dvijenia pri vas? Zashto tova nikoga ne se sluchva naprimer pri FXCM kudeto az turguvam, a pri Vas - mai za vtori put za polovin mesetz, ako ne se luja, pri tova prednia put beshe pri goliamo dvijenie nagore-nadolu.
                        Bih bil blagodaren ako mi otgovorite, zashtoto prednia put ne mojahte da me ubedite che e celesuobrazno da se turguva na vashata platforma, koiato osven vsichko ostanalo e i s dosta visoki komisioni i visoki taksi za rollover.
                        Blagodaren sum Vi predvaritelno!
                        Izvinete me, ako smiatate che postinga ne e za tazi tema, no ne vidiah kude drugade moga da go postvam v tozi sait.

Коментар

• EUR/USD

chavo, napravo mi e chudno kak za mesetz i neshto otkakto az vlizam v nego, oshte ne sum ti digal nervite ))

Коментар

• EUR/USD

Trader, ne znam ot koga sledish tozi forum, no ako ne si zabeljazal iskam da ti kaja che nai-malkoto tochno Petar go e suzdal predi dosta vreme. Osven tova az go sledja redovno ot dosta vreme i iskam da ti kaja che choveka opredeleno e seriozen. A i shtom njamash kakvo sushtestveno da kajesh stoish i si gledash kakto pravja az. Naistina ne sum pisal tuk otdavna, no sega reshih che trjabva da spodelja mnenie.
                            Uspeh na vsichki!

Коментар

• EUR/USD

moia stop v toia sluchai bi bil okolo 15tia pips, ako gonia 20pipsa pechalba

Коментар

• EUR/USD

ok,
                                naistina moje bi ne izrazih tova koeto iskah da kaja po podhodqstiq nachin...sajalqvam...naistina izglejda kato zaqjdane
                                prosto misalta mi beshe che ne moje da se hvalish che si poznal dadeno dvijenie sled kato ti e hodilo na 100 pipsa nazad i posle kogato izleze na 20 pipsa pechalba da kajesh az poznah....
                                izvinqvaite oste vednaj...ne iskam da vi razvalqm foruma...prosto neka podobni nesta koito sa naistina bez stoinost da gi nqma...

Коментар

Working...
                                X