IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 10pipsa

easy$, e az vse biah chuval za intraday, ama ti mi razbi predstavite s tia 5-10 pipsa
    Puk biah chuval (chel) za teb, che si pravil tuka niakakvi postijenia po 100 pipsa na den
    Ne se predavai tolkova lesno de

Коментар

• eur/usd

easy$, shtoto ako zastreliat saddam, niama da ima s kakvo da se zabavliavame po us-praznicite )))

Коментар

• eur/usd

Ia me svetnete, pls? Ako irak reshi da ne pusne proverkata, dolara e normalno da pada, nali?

Коментар

• eur/usd

e . . merci za uspokoenieto - imah nuvda
          i az se podlygah po towa che sutrinta naprawih 10-ina pipsa i AIDEEEE
          reshih che dneska sym golemiq igrach i she ocelq sqko edno dwivenie . . .

da ne ti razprawqm che sym pusnal edni kysi eur/usd ot 1.0111 - e taka shoto iskam da si podobrq recorda . . . toq pyt sym slovil take profit na 1.0106

a toq Sadam sho ne go zastrelqt na kraq i "koi ot kyde e". . .

Коментар

• eur/usd

ne 1.0888 a 1.0088, ama to mislia che e iasno

Коментар

• eur/usd

easy$, ako vijdash malko po-dolu, az opitah taia prostotia, no samo deto mi sudra natrupanoto poslednite niakolko chasa - mine - obere mi stopa i pak v posokata, koiato sum tursil.
              sega sum zastanal dulug v eur/$ ot 1.0104 sus stop na 1.0888, kato sum slojil orderi oshte na 1.0128 i 1.0140 s target na purvo vreme 1.0172, a pri suotvetnite novini ot iraq shte mu mislim

uspeh i ot men

Коментар

• eur/usd

mamka mu i na eur/usd dneska 10 pyti go tyrguwam i 10 byti w obratnata posoka . . . twa sigurno i narochno ne moga da go powtorq

molq dajte mi nqkwa alternatiwa . . . neshto "po-predsazuemo"

da ne goworime che tiq dni fundamenta e tolkowa silen che prashta sichki indikatori i t.n. da pasat

uspeshna (dohodonosna) sedmica
                p.s. ne igraite short term ( na dali nqkoi drug e naprawil taq glupost kato men osbeno tochno sega . . . ama pusta lakomiq )

Коментар

• http://www.cms-forex.com/

Моля, ако някой търгува с http://www.cms-forex.com/
                  да сподели мнение.
                  Благодаря предварително

Коментар

• Iraque

Ivane, predstaviash li si kak sega Sadam si e otvoril forex-a i zaema pozicii predi da obiavi reshenieto )))

Коментар

• trade

Koe e elementarno? Kakvo shte bade reshenieto ili kakva shte e reakciata?

Коментар

• trade

stawa wapros za reshenieto na Irakskia parlament. ne e li mnogo elementarnno/ocheubodno

Коментар

• Trend

Kakto e tragnalo mai shte vidim parvata chervena svesht ot dosta vreme na sam. Kas sam ot chetvartak ot 1.0080. Stopa mi e na 1.0180 i niakak ocelia s 5 pipsa. Ako zavarshim dneska taka utre spored mene shte tragne na dolo. Cel 0.9990

Коментар

• trade

a kakwo kasae towa usd/bgn

Коментар

• $$$

gore-dolu i az, otvoril sum edni dulgi pozicii s mnogo blizki stopove, che sled petuchnia kabel ne mi se iade pak boi...

Коментар

• $$$

Kuki toi pochva ama vuprosa e kude sme nie.
                                Az lichno go gledam za sega.

Коментар

Working...
                                X