If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Malkia, мерси, успех и на теб.
forexboy, поздравления за йените ако си ги задържал.
Петре и ти сигурно пиеш някъде по хаваите след паунд/йена-та
Лично моите очаквания са за силна седмица на долара и ще градя прогнозите и влизанията си около тази генерална идея.
Kyks,taka oste petak ve4er si slogih profit stop na 1.5546.Mnogo e vazmogno,scenariat za nadoly da se sly4i dnes.No vse oste niamam tvyrdo mnenie po vaprosa.
Yspeh na teb i na vsi4ki ostanali prez pyrvata sedmitsa na dekemvri.
Niakoi ot vas igrae li s valutni opcii ,bez da go valnuva da pravi prognozi, s niakakva mehanichna sistema.Pitam poneje kato gi smiatam
niakoi kombinacii na hartia spokoino se praviat pone 2-3% na mesec vurhu celia account.No ako account-a ti e "samo" 5000usd pechalbata e skromna no puk za niakoi moje da e dostatuchna.
Ako niakoi proiaviava interes moje da obsudim niakoi sistemi za igra.
Malkia, pozdravlenia za dulgia kabel, sigurno si mu slojil i dobur profit stop veche. Az ne moga da se pohvalia sus sushtoto otnosno kusia mi kabel ot chetvurtuk vecher i dobroto 1.5475 v petyk sutrin. Mnogo biah samonadeian i se izlojih.
Ne iskam da nalagam mnenia, sled kato moeto se e okazalo greshno, no produljavam da si mislia che 1.5620 koeto si opredelil za target e sushto taka dobyr resistance za oformiloto se pokachvane i e mnogo vuzmojno ottam da se oformi nova posoka nadolu (ili 10-20 pipsa predi tova). Doniakude signal beshe i petuchnata turgovia v kraia na denia. Moite misli sa nasocheni kum tova, che ako v ponedelnik borsite otvoriat silno v polza na dolara, dvijenieto nadolu moje da se potvurdi. E, moje bi doniakude i taka mi se iska, za da ne ostanat naprazni nadejdite mi ot chetvurtuk no...
Priatna pochivka i uspeh na vsichki prez sledvashtata sedmitza
Коментар