If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
dobro utro i ot mene!
reshil sym da skysjavam jenata, no ne znam koja dvoika shte e nai-udachno...kolebaja se m/u gbp/jpy i eur/jpy...njakakvi mnenija?
Добро утро.
Ми повечето са онлайн май докато затвори американската търговия, а японската я караме на sms-и за разни нива
Казах вече - ДелтаСток ми е посредника, а за www.fxcm.com, какво да кажа, то на сайта пише доста, много са учтиви, говореха си с мен почти всяка седмица по телефона, няма комисиони, рол-овъра им само беше по 1 долар на открит лот, лотовете бяха по 10000, мисля че условията не са се променили много от последния месец, но все пак трябва да се провери, ако някой се интересува, на сайта им.
Az pyk napazaruvah $/cad na 1.5550 i gonja 150-200pips prifit v sledvashtite njakolko dni (S/L 1.5500). Nai-posle i eur/chf kakto se ochakvashe reversira i targeta spored mene shte e okolo 1.4660-70 do kraja na sedmicata.
GL!
Естествено, че не - Делтата, но цял ден следя и MetaQuotes щото кабелите са ми пламнали главата. Преди ДелтаСток се занимавах с www.fxcm.com, но реших че по-добре вече тук. Пък и не играя с някакви крупни сериозни суми.
Сигурно може да ги обвиняваш в много грехове, но това за дърпането не е вярно, според мен просто си извадил късмет ако си разчитал на това. Вероятно (щом споменаваш MetaQuotes) опитваш да сравниш платформи с 4 и 5 пипса спред, не знам. Но ако се загледаш в тиковете - напоследък ги отчитат учудващо точно. А и не виждам пък EUR/USD колко пък толкова се е движило днес.
Ако мога въобще да бъда пример за Форекс-игра - това че не е толкова просто можеш да разбереш по следния факт - от 2 дена определям супер точно посоките и поради кьопави стопове (или по-скоро много точно определени стопове, които не дръпнах с по още 4-5 пипса) акаунта ми вместо да се увеличи - намаля и то немалко. Така че - просто исках да кажа че не съм съгласен с теб!
Коментар
SPECTATOR
FOREX
FOREX - CHE KAKVO PO-LESNO
OTVARIASH SI AKAUNT V DELTASTOCK, OTVARIASH SI 1-2 DOSTOVERNI IZTOCHNIKA NA INFORMAZIA - OANDA, METAQUOTS I T.N., VIJDASH NA KUDE DURPA FALSHIVO DELTASTOCK I IGRAESH V PROTIVOPOLOJNATA POSOKA.
DNES ZABILQZAH POSTOQNNO DURPANE PRI EUR/USD NAGORE => IGRAH NADOLU
Nqkoi slu6a qponskoto radio mai !!!!!!!!!
Blagodarq za razqsneniqta za KABELA.Ina4e otnosno CHF/JPY4akvam 83.20,a ako probie 82.10.Uspehi.Tova e samo moe mnenie,za6toto kravata MILKA ot4ete golemi izli6aci i se 4udqt kakvo da gi pravqt.
„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар