IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• FOREX

Ako ima6 v predvid da skysiava6 Eur/Jpy,smiatam 4e ne e yda4no, dori naprotiv.

Коментар

• FOREX

dobro utro i ot mene!
      reshil sym da skysjavam jenata, no ne znam koja dvoika shte e nai-udachno...kolebaja se m/u gbp/jpy i eur/jpy...njakakvi mnenija?

Коментар

• FOREX

Добро утро.
        Ми повечето са онлайн май докато затвори американската търговия, а японската я караме на sms-и за разни нива
        Казах вече - ДелтаСток ми е посредника, а за www.fxcm.com, какво да кажа, то на сайта пише доста, много са учтиви, говореха си с мен почти всяка седмица по телефона, няма комисиони, рол-овъра им само беше по 1 долар на открит лот, лотовете бяха по 10000, мисля че условията не са се променили много от последния месец, но все пак трябва да се провери, ако някой се интересува, на сайта им.

Коментар

• FOREX

zd kaji kade igraech ako ne e taina.Kaji i ne6to pove4e za www.fxcm.com. Ne6to za taksite i komisionnite.

Коментар

• FOREX

Az pyk napazaruvah $/cad na 1.5550 i gonja 150-200pips prifit v sledvashtite njakolko dni (S/L 1.5500). Nai-posle i eur/chf kakto se ochakvashe reversira i targeta spored mene shte e okolo 1.4660-70 do kraja na sedmicata.
            GL!

Коментар

• FOREX

vie no6tno vreme ba4kate li?za6toto niama nikakvi komentari prez no6tta.

Коментар

• FOREX

tova za samuraite moze i da izleze istina?????

Коментар

• FOREX

Kukuvicata,kade igrae6,ako ne e taina?
                  „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                  Джеси Ливърмор

Коментар

• FOREX

Естествено, че не - Делтата, но цял ден следя и MetaQuotes щото кабелите са ми пламнали главата. Преди ДелтаСток се занимавах с www.fxcm.com, но реших че по-добре вече тук. Пък и не играя с някакви крупни сериозни суми.

Коментар

• FOREX

Kuks, koi diler polzvash? , ako ne e taina estestveno!

Коментар

• FOREX

Сигурно може да ги обвиняваш в много грехове, но това за дърпането не е вярно, според мен просто си извадил късмет ако си разчитал на това. Вероятно (щом споменаваш MetaQuotes) опитваш да сравниш платформи с 4 и 5 пипса спред, не знам. Но ако се загледаш в тиковете - напоследък ги отчитат учудващо точно. А и не виждам пък EUR/USD колко пък толкова се е движило днес.
                        Ако мога въобще да бъда пример за Форекс-игра - това че не е толкова просто можеш да разбереш по следния факт - от 2 дена определям супер точно посоките и поради кьопави стопове (или по-скоро много точно определени стопове, които не дръпнах с по още 4-5 пипса) акаунта ми вместо да се увеличи - намаля и то немалко. Така че - просто исках да кажа че не съм съгласен с теб!

Коментар

• FOREX

FOREX - CHE KAKVO PO-LESNO
                          OTVARIASH SI AKAUNT V DELTASTOCK, OTVARIASH SI 1-2 DOSTOVERNI IZTOCHNIKA NA INFORMAZIA - OANDA, METAQUOTS I T.N., VIJDASH NA KUDE DURPA FALSHIVO DELTASTOCK I IGRAESH V PROTIVOPOLOJNATA POSOKA.
                          DNES ZABILQZAH POSTOQNNO DURPANE PRI EUR/USD NAGORE => IGRAH NADOLU

Коментар

• Cable

Nqkoi slu6a qponskoto radio mai !!!!!!!!!
                            Blagodarq za razqsneniqta za KABELA.Ina4e otnosno CHF/JPY4akvam 83.20,a ako probie 82.10.Uspehi.Tova e samo moe mnenie,za6toto kravata MILKA ot4ete golemi izli6aci i se 4udqt kakvo da gi pravqt.
                            „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                            Джеси Ливърмор

Коментар

• Cable

лира/йена
                              на седмична графика
                              nov rekord

Коментар

• Cable

hi
                                mi tova sa Shiokawa ne e nikakuw sluch
                                pishat go po vsicki forexnews
                                cuch go i po tv daje