If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тъй като темата много изпадна на долу:
Sell Cable 1.5932 с tgt 40-50 pipsa!
Коментар
кумчо вълчо и червената ш
някои идеи
Има сигнали за намаляващ натиск за нагоре при EUR/USD.
Възстановяване на натиска може да настъпи при 1.0180-75.
Прекупеността е в полза на намаляване на натиска, но все пак
възходящия тренд е преобладаващ, докато валутата е над областта 1.0175-50. Възможно да посети при бързо рали 1.0310 преди да се снижи към 1.0150.
MetaQuotes е софтуер за търговия (какъвто е и MetaStock и др.), а котировките ги дава брокерската компания която ползва въпросния софтуер. Така, че качеството на котировките зависи от брокера, а не от софтуера.
Коментар
slu4aen
glawata
Mamaka mu glawat mi igrai nomera na niakoi ako mus ee eslu4walo da kaaje kak se oprawia
Коментар
slu4aen
DeltaStock
Mamaka mu glawat mi igrai nomera na niakoi ako mus ee eslu4walo da kaaje kak se oprawia
Коментар
hary poter
DeltaStock
Privet na vsicki
kuku, tova koeto pishesh e vjarno, ce deltastock zapazwa starta i finala za opredeleni periodi.
pritesnitelnoto pri deltastock e ce w razlicni situacii durpat w razlicni posoki
a metaquotes gi srawnjawam sas Saxobank i Oanda. Ednakwi sa
Uspech na vsicki.
Ajde da skusjawame kabela?
Kukuvico,ako pita6 men vzemi da izostavi6 tazi borsa.Tazi ve4er az q prou4ih i si spomnih kogato karah kursa za tehni4eski analiz,ni bqha dali razni adresi.Spomnih si za neq.Spored men,sled kato tazi borsa e tolkova dinami4na,tova ozna4ava,4e v neq u4astvat malko igra4i(spekulanti) i po tozi na4in tq ne e mirodavna kato informaciq,v smisal,kursa koito ti dava ne e realen ili po to4no kazano,toi e realen,no samo za tazi borsa i ne var6i koi znae kakva rabota.Moje6 samo da si habi6 nervite,4e DELTASTOCK ne dostiga tezi niva,koito na teb ti var6at rabota.Bih ti prepora4al:www.mgforex.com-sled registraciq,koqto ne struva ni6to,polu4ava6 dosta dobri grafiki na indikatorite;drugata e:www.dealbookfx.com-dava vazmojnost za sledene na nqkolko dvoiki valuti ednovremenno.
Tova e 4ao.
„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Zdravei,Kukuvico,az sam govoril s tqh i razbrah,4e te osrednqvat kursovete na 10 vode6ti banki,ne iskaha da mi saob6tqt nito edna ot tqh.Az sa6to sam zabelqzal tezi otkloneniq.V mnogo ot slu4aite gi izpolzvam,slu4valo se e da ima razminavane ot 10 pipsa na DeltaStock,bez da reagirat drugite borsi i togava izpolzvam namalenieto da spe4elq ako razminavaneto e v moqta posoka.Vqrno 4e e imalo i zagubi,no pe4albite sa pove4e (ili az taka sam ucelval momenta).Razminavaneto po princip e razli4no prez cqloto denono6tie:Ot 00:00 do okolo 03:00 e 0-1 pips ;ot03:00 dokam 04:30-05:00 e 2 pipsa ;ot 05:00 do 08:00 0-1 pips sled 08:00 do 13:00 2 pipsat 13:00 ako nqma dvijenie pak 1 pips 15;30,ako ima dvijenie 2 pipsa:kato otvorqt amerikancite ve4e ne moje da se opredeli,no darji ot 2 do 15-20 pipsa(zavisi ot aktivnosta na pazara):i sled 20:30-21:00 pak e 1 pips,kato po4ti umira kam 23:00.Ako misli6,4e moga da ti bada polezen i s druga informacia,pi6i na E-MAIL-a.
„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Klient sum na Delta-ta no pochti nonstop imam pusnat i MetaQuotes zaradi po-dobrite grafiki i novinite.
Moje da e eretichno no sum zabeliazal, che kogato Delta-ta se otkloniavat ot kursa, (t.e. ne otchitat nqkakvo dvijenie), tova dvijenie vinagi se kompensira (t.e. vrushta se do nivoto na koeto e bil DeltaStock). Moje da vi se struva glupavo, no ne moga da precenia koi luje s dvijenieto v toia sluchai, zashtoto kajete mi edin dovod s/u tova kak DeltaStock ucelvat koi tochno tick pri drugite da ne otraziavat. Tolkova li ne vi minava misalta che moje puk drugite da si igraiat? Pitam vi samo....
Tuka nqkolko pyti se spomenawa izraza "zashtitawat se opcii", pri koeto pyrwite nqkolko pyti si zatworih ochite shtoto si misleh che neshto ne sym razbral.
Sega pak se spomenawa, a wyw wsichki knijleta (akademichni) tazi strategiq totalno se otricha, zashtoto mnogokratno e bila testwana (obache ne empirichno a samo s Monte-Carlo simulaciq) i ot analizite izliza che e neefektiven hedging a za smetka na tova se proporychwa delta-neutral (sys stochashtichna volatilnost ili GARCH).
Znachi osnowno se interesuwam ot derivati ne chak tolkowa ot stocks ili forex, za towa wi molq da mi obesnite kakwo imate predwid kato kazwate che opredeleni niva mogat da bydat zashtitatawi w nai-likwidniq pazar w sweta. I mislite li che tolkowa golemi igrachi koito po takyw nachin da si igraqt pak kazwam s nai-golemiq pazar na sweta.
Коментар