IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD

Da,no az vse pak ste iz4akam novo slizane v $/JPY do 117.5!

Коментар

• EUR/USD

malkia, ми не знам, вероятно да, защото аз и на 190.66 имах идеи да влизам, но добре че не го направих, иначе щях лошо да ям дървото... Опитах се да вляза при по-сериозно задвиждане нагоре, но то се оказа не чак толкова силно (засега съм +- 3 пипса) и сигурно, ако не ям боя, ще го стопирам на нулата при първа възможност.
      Изхождам от виждането си за подценен паунд и надценена йена, затова скочих.

Коментар

• EUR/USD

Kyks ne e li rano za long GBP/JPY?

Коментар

• EUR/USD

guano, мерси, наистина успя да слезе 80-те пипса дето си ги бях нацелил и съм доволен.
          Аз не съм се отцепил от всеобщото очакване над 1.06 до към 1.07, но смятам, че причината за него няма да бъде войната - такава според мен е силно вероятно да няма...
          Сега ми се вибда интересно в паунд/йена, мисля да си напазарувам малко дълги..

forexboy, къде се загуби, приятелю? Ако си наоколо - за много години!

Коментар

• EUR/USD

kuki uspeh,
            dano vse pak na vtoria pored macd divergence euroto da potegli nadolu - li4no na men na parvia mi otnese stopa i za dnes sam nastrana ot euroto, a i osven tova euro/$ uspia savsem malko da se vazpolva ot dne6nia action v usd/jpy koeto pak e niakakav vid bearish signal - no interesno dali utre sutrinta 6te usamneme s interventzia na boj - pone pri 119.50 Shiokawa spomenava6e teku6tite niva na usd/jpy kato kraino nepazarni - vijdaneto mu be6e za niva okolo 125.

Коментар

• EUR/USD

blagodaria ti!pitam,zastoto tuk,a i v gbp/chf nabliudawam po4ti prava 4erta nadolu ta se pitah niama li da se vidi edna malko po zna4itelna korekcia,no iavno ne i pri tova polojenie v sveta

Коментар

• EUR/USD

мойта теория е, че равновесния курс е моментния, и много често ме предпазва от грешки.
                на практика има две теории - да следваш тренда (много по-популярна), да търсиш корекциите след рали в някоя посока (често използвана от мен и съм и виждал и добрите и лошите страни)...
                Аз се опитвам да направя някаква комбинация в момента - да вляза в посока на евентуална корекция и при движение в мойта посока, да я защита със стоп на нулата, и после - ако се получи - идеално.
                Петър обикновено прави много добри прогнози за кросовете и си спомням, че според последните му поствания, той очаква даже под 1.35, което някои анализатори предвиждат.
                Това естествено е малко по-средносрочно. В шорт терм ми се струва възможно да се върне до 1.388, и при това положение да постои малко между 1.38 и 1.388 преди да тръгне надолу (ако тръгне)...

Коментар

• EUR/USD

da,pozna,nadolu e,no niama li i edna druga logika:na risk na 1.06-vliza6 short,dori da otide na 1.065 na korekciata sas sigurnost pak pe4eli6.molia te dai mnenie za usd/chf

Коментар

• EUR/USD

Половината от малкото дето искам да слезе, слезе.. Дали ще слезе и другата половина?

Коментар

• EUR/USD

$, аз загубих всякаква ориентация вече, и поради тая причина ми се видя по-лесно да се прицеля малко надолу Ама не много, не ме осенват мегаломански идеи за 1.03, 1.02 или .99... Ранко е Нека американците напроизведат оръжията, пък тогава като стане ясно че нема да има война - тогава )

Коментар

• EUR/USD

Nagore, nagoreeeeee!

Коментар

• EUR/USD

Куки аз съм твърдо за изкачване-)))))
                          Без майтап!

Коментар

• EUR/USD

Айде де, какво сте се умълчали. Ще слизаме ли от 1.06 надолу или не? Аз съм за слизането. Вие?

Коментар

• dannite

Niakoj0 znae li kade moga da widia dannite za pokupkite w US

Коментар

• dannite

Niakoj0 znae li kade moga da widia dannite za pokupkite w US

Коментар

Working...
                                X