If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
malkia, ми не знам, вероятно да, защото аз и на 190.66 имах идеи да влизам, но добре че не го направих, иначе щях лошо да ям дървото... Опитах се да вляза при по-сериозно задвиждане нагоре, но то се оказа не чак толкова силно (засега съм +- 3 пипса) и сигурно, ако не ям боя, ще го стопирам на нулата при първа възможност.
Изхождам от виждането си за подценен паунд и надценена йена, затова скочих.
guano, мерси, наистина успя да слезе 80-те пипса дето си ги бях нацелил и съм доволен.
Аз не съм се отцепил от всеобщото очакване над 1.06 до към 1.07, но смятам, че причината за него няма да бъде войната - такава според мен е силно вероятно да няма...
Сега ми се вибда интересно в паунд/йена, мисля да си напазарувам малко дълги..
forexboy, къде се загуби, приятелю? Ако си наоколо - за много години!
kuki uspeh,
dano vse pak na vtoria pored macd divergence euroto da potegli nadolu - li4no na men na parvia mi otnese stopa i za dnes sam nastrana ot euroto, a i osven tova euro/$ uspia savsem malko da se vazpolva ot dne6nia action v usd/jpy koeto pak e niakakav vid bearish signal - no interesno dali utre sutrinta 6te usamneme s interventzia na boj - pone pri 119.50 Shiokawa spomenava6e teku6tite niva na usd/jpy kato kraino nepazarni - vijdaneto mu be6e za niva okolo 125.
Коментар
sdf
EUR/USD
blagodaria ti!pitam,zastoto tuk,a i v gbp/chf nabliudawam po4ti prava 4erta nadolu ta se pitah niama li da se vidi edna malko po zna4itelna korekcia,no iavno ne i pri tova polojenie v sveta
мойта теория е, че равновесния курс е моментния, и много често ме предпазва от грешки.
на практика има две теории - да следваш тренда (много по-популярна), да търсиш корекциите след рали в някоя посока (често използвана от мен и съм и виждал и добрите и лошите страни)...
Аз се опитвам да направя някаква комбинация в момента - да вляза в посока на евентуална корекция и при движение в мойта посока, да я защита със стоп на нулата, и после - ако се получи - идеално.
Петър обикновено прави много добри прогнози за кросовете и си спомням, че според последните му поствания, той очаква даже под 1.35, което някои анализатори предвиждат.
Това естествено е малко по-средносрочно. В шорт терм ми се струва възможно да се върне до 1.388, и при това положение да постои малко между 1.38 и 1.388 преди да тръгне надолу (ако тръгне)...
Коментар
sdf
EUR/USD
da,pozna,nadolu e,no niama li i edna druga logika:na risk na 1.06-vliza6 short,dori da otide na 1.065 na korekciata sas sigurnost pak pe4eli6.molia te dai mnenie za usd/chf
$, аз загубих всякаква ориентация вече, и поради тая причина ми се видя по-лесно да се прицеля малко надолу Ама не много, не ме осенват мегаломански идеи за 1.03, 1.02 или .99... Ранко е Нека американците напроизведат оръжията, пък тогава като стане ясно че нема да има война - тогава )
Коментар