If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А относно 1.02 на NewFX - прогнозата не е моя, а на Саксобанк
На мене ми се иска да стане 1.02 още утре, по възможност даже и 0.99 - имат да ми връщат едни долари до края на месеца и предпочитам да са с по-висока стойност )))
))
Браво и за кабела и за еврото. Аз само си ги гледкам отстрани, защото нямам свободен ресурс... Както винаги съм влязъл на позиции с 10-20% над максималния марджин който съм си поставил като лимит да използвам от акаунта си и едва удържах на предизвикателството да вляза в кабела и евро/долара... Но добре че не го правя, защото голямата цел изисква големи жертви Зачакал съм 195 на GBP/JPY и за целта искам да имам марджин с който да удържам до 187.40... Пък и след 80-те пипса в евро/долар от снощи и тази сутрин, трябва да съм доволен а не да бъда максималист!
Успех и на теб. Стопирай си подходящо кабела и си чакай 1.6150
Война няма да има! ))
Кук отдавна не съм се смял така както с твоя отговор на NewFX. Но си много точен.
Влязох дълъг на кабелите но малко по предпазливо. Изчаках да видя какво ще се случи на 1,5965 и влязох на 1,5879. Всичко си има цена:-))))))). Даже и на евро влязох за 40 пипса.
Коментар
NewFX
EUR/USD
Zdravejte ! Kak mislite dore li e v momena da se shortva EUR/USD 1.0570 i da se chaka dylboka korekciq kym 1.02 ??
Коментар