If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добро утро! Снощи стоях настрани от пазара, защото вече си изградих мнението, че ако искам да спечеля нещо от крос, по-добре да го оставя да се развива самичко поне 3 дена. Така и стана, лошото е, че като видях 190.04 и сложих профит стоп на 189.72, който го отнесе и пак е нагоре.
id2, играя в кросовете, когато пазара се движи противоположно на очакванията ми в основните двойки. Споделям мнението на dork, че скоро трябва да слезем дори под 1.04, затова и почвам да се ориентирам към къса позиция. 1.0620 е вече прекалено ))
Късмет на всички!
Коментар
KKK
EUR/USD
Dano da ste prawi za korekciata, az mislia che towa niwo na dolara e protiw wsichi zakoni na grawitaciata . Loshoto e che weche account-a mi e w plachewno systojanie
Mnogo skoro trjabva da vidim korekcija na vylna 3 ot vyzhodjashtoto dvijenie zapochnalo v sredata na Oct. Silnija fundament moje samo da ja zabavi, no ne i podmine... 1.03xx e neizbejno predi da vidim 1.08-1.1! Masovija investitor e veche 100% bullish, koeto e siguren znak che sme gotovi za reversal...
Доллар резко упал по отношению к евро, пробив ключевой уровень последних дней 1,0600 после неожиданного заявления Альфреда Броддуса, голосующего члена FOMC, о том что в 2003 году экономика имеет небольшие шансы восстанавливаться более сильными темпами чем ожидалось ранее. Дилеры сообщают что падение усилило большое количество стоп ордеров на покупку располагавшихся после уровня 1.0600 что привело к одномоментному скачку до уровня 1.0620. Текущая цена доллара минимальна с октября 1999 года.
//
niakoi 4el li e 24 4asa ot w4era ili minalia den tam imashe edna statia w koiato kazwat 4e niakakwi si tam otkrili principa na pazara i negowoto predwijdane imali matemati4eski model za towa kak dadeno dwijenie shtye powliae na cenata ili neshto takowa beshe
ako se igrae spored teh. analiz/ochakvania/ kakva e veroiatnostta da se realizira razlika ot 5 pipsa i na kolko se slaga stop? ideiata e malki pechalbi vseki den
Коментар