If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Кук много ми прав, все повече се убеждавам че трябва да се слагат по дълбики стопове, но според мен това се отнася само, ако се играе по тренда. Сега в корекция - не знам, не съм сигурен. То 300 пипса не е никаква корекция това си е средносрочен тренд.
Не бях цял ден онлайн, но си следях пазара по телефона.
Да, идваха ми и такива идеи на 1.0670, но реших да не добавям, защото ако го направех, отивах на 90% от акаунта за гаранции, а това и с риск да загубя, не си го позволявам )))
Четох и на Димо анализите сутринта, аз съм леко по-умерен, мойта цел е 1.0380, като мисля да добавям под 1.0550 и евентуално 1.0520, със стоп на 1.0580... Ще стане весело ако се получи. Но първо да видим докъде ще продължи нагоре, не знам.
oli, ще ти отговоря само защото ми се правиш на интересен. Според тебе къде трябваше да ми е стопа ? на 1.0680 за да го отнесе ли? И според мен въпроса не е в това с колко капитал играя, а как го структурирам. Имам си граница 35% от сумата по сметката максимум да е ангажирана като гаранция, макар че често си нарушавам това правило и минавам над 50%, но никога ама никога повече от 60%. При 80% възможен недостиг по сметката в ДелтаСток, имам възможност да покривам такива стопове.
Мерси за забележките, може и с друго да се захвана, (а защо мислиш, че само с форекс се занимавам?)... Често печеля, често губя, но януарските ми резултати са повече от добри, точно защото преустанових практиката си да откривам позиции със стопове на 30 пипса с цел от 40-50 пипса. Обикновено горят много много лесно. Но то си е въпрос на личен избор.
Но след като си нямаш друга работа, освен да се дрънкаш с мен за глупости - аз съм свикнал
Коментар
sdf
forum
znae li niakoi v kolko ste zatvoriat amerikancite?ugmarket pi6at,4e dnes 6te zatvoriat po rano
KKK ти обясни ли и за нас корекция коя посока значи. Да не се е объркала жената
Коментар
KKK
forum
Edna ciganka mi kaza che dnesh shte byde korekciata mejdu 17 i 20 chasa
Коментар
sdf
forum
Dannite za deficita na usa sa mnogo loshi i mai pak shte si ostanem s nadejdite za korekcii.Kupih si usd/chf na 1.37 i po vsi4ko li4i,4e shte duham lampata!Vse pak smiatam da gi dyrja do 1.3550
Коментар
sdf
forum
Kuki,tuk li si?1.0650 spored men e ultraprekalen,no bedata e 4e stana po evropeisko vreme.Kaji mi kakva korekcia o4akva6?Ne bih si pozvolil da davam akyl,no mnenieto mi e da mahnesh stopa i v slu4ai,4e ima6 resurs okolo 1.07/ako nedai boje otide i tam/ da dobavi6 o6te.Tribva da ima korekcia,diavolite da gi vzemat!
Коментар