IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD

Kuki,bi li mi dal adresa na comerzbank?

Коментар

• EUR/USD

значи трябва да погледна
      ако и комерц са си я променили - екстра, защото те пък бяха срещу долара ))

Коментар

• EUR/USD

Kuks,samo che Karoll veche si promeniha strategiata.

Коментар

• EUR/USD

JJT, на страницата на Карол - www.karoll.net - дневния технически анализ

Коментар

• EUR/USD

Кук къде е този анализ на Димо, за който говориш?

Коментар

• EUR/USD

Кук много ми прав, все повече се убеждавам че трябва да се слагат по дълбики стопове, но според мен това се отнася само, ако се играе по тренда. Сега в корекция - не знам, не съм сигурен. То 300 пипса не е никаква корекция това си е средносрочен тренд.

Коментар

• EUR/USD

Не бях цял ден онлайн, но си следях пазара по телефона.
                Да, идваха ми и такива идеи на 1.0670, но реших да не добавям, защото ако го направех, отивах на 90% от акаунта за гаранции, а това и с риск да загубя, не си го позволявам )))
                Четох и на Димо анализите сутринта, аз съм леко по-умерен, мойта цел е 1.0380, като мисля да добавям под 1.0550 и евентуално 1.0520, със стоп на 1.0580... Ще стане весело ако се получи. Но първо да видим докъде ще продължи нагоре, не знам.

Коментар

• EUR/USD

oli, ще ти отговоря само защото ми се правиш на интересен. Според тебе къде трябваше да ми е стопа ? на 1.0680 за да го отнесе ли? И според мен въпроса не е в това с колко капитал играя, а как го структурирам. Имам си граница 35% от сумата по сметката максимум да е ангажирана като гаранция, макар че често си нарушавам това правило и минавам над 50%, но никога ама никога повече от 60%. При 80% възможен недостиг по сметката в ДелтаСток, имам възможност да покривам такива стопове.
                  Мерси за забележките, може и с друго да се захвана, (а защо мислиш, че само с форекс се занимавам?)... Често печеля, често губя, но януарските ми резултати са повече от добри, точно защото преустанових практиката си да откривам позиции със стопове на 30 пипса с цел от 40-50 пипса. Обикновено горят много много лесно. Но то си е въпрос на личен избор.
                  Но след като си нямаш друга работа, освен да се дрънкаш с мен за глупости - аз съм свикнал

Коментар

• forum

znae li niakoi v kolko ste zatvoriat amerikancite?ugmarket pi6at,4e dnes 6te zatvoriat po rano

Коментар

• forum

KKK ти обясни ли и за нас корекция коя посока значи. Да не се е объркала жената

Коментар

• forum

KKK ти обясни ли и за нас корекция коя посока значи. Да не се е объркала жената

Коментар

• forum

Edna ciganka mi kaza che dnesh shte byde korekciata mejdu 17 i 20 chasa

Коментар

• forum

Dannite za deficita na usa sa mnogo loshi i mai pak shte si ostanem s nadejdite za korekcii.Kupih si usd/chf na 1.37 i po vsi4ko li4i,4e shte duham lampata!Vse pak smiatam da gi dyrja do 1.3550

Коментар

• forum

Kuki,tuk li si?1.0650 spored men e ultraprekalen,no bedata e 4e stana po evropeisko vreme.Kaji mi kakva korekcia o4akva6?Ne bih si pozvolil da davam akyl,no mnenieto mi e da mahnesh stopa i v slu4ai,4e ima6 resurs okolo 1.07/ako nedai boje otide i tam/ da dobavi6 o6te.Tribva da ima korekcia,diavolite da gi vzemat!

Коментар

• forum

petre 6to re6i za buy usd/chf
                                kakto skoro pisa kuki the trend is your friend

Коментар

Working...
                                X