IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• WASP

Нека да престанем с контра офертите,защото аз също имам,но тя ще те унижи.Знаеш приказката за ВУТЕ.Така че престани да се заяждаш повече,хората четат и си правят изводи.Да не ти остане само това,че си направил форума.
    „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
    Джеси Ливърмор

Коментар

• WASP

Може,ама за четири години,освен ако не използва други имена.Аз докато се преборя с тях,голям зор видях(става въпрос за няколко последователни регистрации на ДЕМО-то),ако някой го интересува,нека да пише и попита,тъй като обясненията са много,затова няма да ги пиша без да има интерес към тях.Лека нощ.
      „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
      Джеси Ливърмор

Коментар

• WASP

driverf1 първо не ме наричай Петьо,защото това е друго име.
        Второ, аз далеч не съм толкова алчен както ти предположи.Та ето ти моята Контар оферта: 10% за мен от всичките ти профити,а загубите са изцяло за твоя сметка - това е риска да "ходиш в гората" . Изводите са ако Аз греша значи нищо няма да спечеля,а ако ти само губиш аз пак нищо няма да спечеля,а освен това и ще съм си загубил времето а ти парите.Следователно целта е да печелиш ти за да печеля и аз.
        Тази формула не съм я измислил аз, а се прилага навсякъде.
        Е имаш материал за размисъл.

Коментар

• !!!

Ако има нещо пиши довечера,лягам да спя.
          Кукувицо,здравей.Това за войната е подобре изобщо да не започва ама нейсе.Не се знае какво се върти в главата на БУШ.Може само да плаши.
          Успех.
          Джеси Ливърмор

Коментар

• WASP

браво driverf1 !!! аз също съм REAL при MG вече 4-та година,и много добре познавам условията им, просто реших да не се заяждам и затова дадох пример с друг конкурс. Почти редовно следя резултатите на състезанието на MG, и за мое голямо съжаление нивото там е доста ниско може би от година ако не и повече насам. Спомням си конкурсите в началото когато аз си открих сметка , се печелеха с не по малко от $150 000 $180 000 / 1 месец $10000 начален баланс / , а 25 000 на Петър не смятам да ги коментирам , а това че е печелил 4 пъти - може, и предполагам че всеки от този форум би успял ако става вапрос за $30 000 - $50 000 / с толкова горе-долу се печели в момента/ !!

Коментар

• WASP

Здравей Петьо,изобщо нямаше да ти отговарям,на база приятелското отношение на malkia,Reque Trader и NewFX,тяхните съвети да не се караме и коректно отношение между нас,обаче ти ме предизвика.Освен надменното ти отношение към нас,те хванах и в лъжа.Това е последното нещо,което пиша към тебе,разбира се ако няма хвърлена ръкавица.Ти не си започнал на 15 януари,а на 16 януари в 16:04:58 часа.Играл си 13 дни,обаче за твое сведение,ако си уточнил в молбата си за участие,твоя период от един месец започва да тече от датата,която си посочил.Веднага ти отговарям,чети си писмото ред по ред.D-103121 U:29284,за 5 дни без много,много да обръщам внимание на ДЕМО-то,защото играя REAL,а използвам платформата за допълнителна информация по движението на валутните двойки,сметката ми е набъбнала на $16000.Наградата,вярно,че е $1000,на месец,но се дава един път в календарна година,много ми е интересно,как ще спечелиш ти 4 пъти за една година,освен ако не използваш други имена.Това първо.Второ:Не заблуждавай хората,че се дават пари,те се начисляват към сметката ти и започваш да играеш REAL,но неможеш да пипнеш и един цент от тези $1000.Друго на ръка-максималана загуба $5220,максимална печалба $4961.91,горе-долу ДОБРЕ.Обаче,не виждам,как ще се мериш с първия спечелил:OenKat с над $40000.Изхвърлянето е голямо.По отношението за консултанските услуги,сигурно ти ги правиш,а ние хвърляме БОБ.НОВА ОФЕРТА към теб.Капитала е от мен,започваме с $5000.Вдигам мизата-за теб се полагат 50%,словом(педесет процента)от печалбата,но покриваш на 100%словом(сто процента)загубата,щом си много добър,не трябва да се притесняваш от загуби.Всичко това се обвързва с договор и записна заповед(подробностите ще уточним ако се съгласиш)На третия месец добавяме още $5000,ако не си фалирал.
              Успех на всички.
              С поздрави DRIVERF1.
              Джеси Ливърмор

Коментар

• Много пада тоя долар

Na wasp:az sahto ne iskah da se zaiajdam s teb,a samo da spazvame dobria ton...Za euro be6e prav,sega,protivno na Petar si mislia,4e amerikancite 6te testvat nagore,te sa maistori po 4upeneto na haiove,makar 4e SNB i ECB pla4at na umrialo ot skypite si valuti.
                Kuki,zasega si prav,ne s4upi 1.3450,no dokoga li ?Ti sam kaza,4e vsiako ne6to ima krai,dano da go ulu4im,az li4no ve4e niamam dori i mygliva idea kade e tozi pust krai...Vse pak mislia ako ima /usd-chf/ 1.3390 da go kupia toia kuc dolar za 30-40 pipsa otkat.No samo intradei,za6toto e sre6tu trenda.Ina4e pone v tova wasp e prav-az ne sam prodal na 1.48, 1.45, 1.40, 1.37 daje!Sega ve4e ne znam-ot ednata strana e trenda /your friend/,ot drugata-SNB.Bufera sa na6ite akaunti...

Коментар

• Много пада тоя долар

Какво означава PMI
                  Price Manifacturing index ли?
                  След като той в европа нараства, значи лихвите ще останат високи и еврото гоинг ъп?

Коментар

• Много пада тоя долар

Blagodaria na vsi4ki,koito mi pisaha,ne biah pred ekrana.

Коментар

• Много пада тоя долар

Петър,/а и не само ти/ , като стана вапрос за конкурси, може а погледнете на http://www.forexhsi.com/competition.php . Честно казано, за мен все още е загадка как тези хора успяват да реализират повече от 400-500 % та дори и 1000 % печалба и то само за една седмица !!!!!!!! Погледнете моля Ви ...

Коментар

• Много пада тоя долар

Петър,/а и не само ти/ , като стана вапрос за конкурси, може а погледнете на http://www.forexhsi.com/competition.php . Честно казано, за мен все още е загадка как тези хора успяват да реализират повече от 400-500 % та дори и 1000 % печалба и то само за една седмица !!!!!!!! Погледнете моля Ви ...

Коментар

• Много пада тоя долар

Sell eur/usd at 1.0915/20 S/L 1.0945 P/T at 1.0840 Good luck

Коментар

• Много пада тоя долар

Ne sym iskal da se podigravam s nikogo.Provokiraha me 100-te$-ako si tolkova dobar shte si gi izkarash ot trading-nali uj toia forum e za vzaimopomosht?Na sdf-posokata ne e tolkova trudno da se uluchi,osobeno v dalgosrochen plan.Ima hiliadi saitove s prognozi absoliutno bezplatno.A i kakvoto i da napishesh,veroiatnostta da poznaesh e 50 na 50.I pri polojenie,che si se zanimaval aktivno s neshto procenta v tvoia polza se vdiga.Edva li si kupil evro vchera sled moiata preporyka-prosto tova beshe po veroiatnia scenarii.I shte vidim i 1.10 i 1.11.Ne se pritesniavai,az sashto ne si kupih kogato triabvashe,kursa mi e 1.08 i edna korekcia me otnasia.Uspeh na vsichki!

Коментар

• pises, gapses....

xixixi tuka stana kato v po-po-nai....

Коментар

• pises, gapses....

ama zashto se karate be hora....prosto analiziraite grafikite, skliuchvaite sdelki i pechelete.....
                                Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

Working...
                                X