If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
malkia, аз пък се убеждавам колко е важно да имаш достатъчен ресурс за правилна търговия - открих си демо в Делтасток и реализирам всичките си идеи там, което доведе до над 120% профит за 3 дни и половина, а с реалния си акаунт съм си докарал някъде около 6% за това време, при това направих някои доста успешни сделки, за да се случи това.
Почвам да си мисля дали да продължавам толкова активно или преди това да осигуря поне още толкова пари, колкото съм инвестирал...
Здравейте всички!
driverf1, можеш да се обръщаш както ти е удобно, за форума възприех това kukuvicata, и няма проблем и така да ме наричаш
Относно евро/йена - да в играта съм още от петък, и съм възприел дългосрочна тактика, която, надявам се, ще даде резултат. Естествено има много аргументи "за" и "против" шортенето в йената. Аз нямах късмет да го направя на 130, сега щях да съм много спокоен Иначе и нивата на които сме в момента са задоволителни...
Базата за определяне на таргетите ми е движението на евро/йена за периода от 14.08.2002 до момента...
Предполагам, че и твоя приятел е изхождал от подобни позиции при определяне на нивата...
Коментар
BoE
sdf if you short in gbp/chf from the big figure 2.2340/60 take the profit now.
Коментар
sdf
BoE
Do Petar:dokyde smita6,4e moje da padne gbp/chf v intradei-plan?Blagodaria ti predvaritelno i uspeh!
Коментар