IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Forex

Vizh na site-a na avtorite na software-a www.metaquotes.ru. V spisanieto Technical analysis of S&C ima redovno takiva statii, no ne za metaquotes.

Коментар

• Forex

Kolegi,
      Spechelih predishniq konkurs na Bulltrend(varvq v cheloto i na nastoqstiq konkurs) i im stanah realen klient s parite ot nagradata. Edva sega razbrah,che tehniqt softwear dava vazmojnost da se izpolzvat taka narechenite expert advisors (avtomatichni sistemi za targoviq). Te mi dadoha nqkoj nasoki, no se chudeh dali nqkoj ot vas ima opit s takiva sistemi(i po-specialno na Metaquotes) i dali moje da me nasochi, zatova kak se pishat takiva sistemi i kak se prilagat.
      Sajalqvam, ako vaprosat mi e malko neqsen?
      Blagodarq vi predvaritelno i vi jelaq vsichko dobro!
      Moje da mi pishete na emaila, za da ne angajirame foruma!

Коментар

• EUR/USD

EUR/USD next 1.085

Коментар

• GBP/USD

Mislite li,4e 6te ima pone 20-30pipsa v eur/usd ili da otivame da guliaem?Aman ot toia forex...

Коментар

• GBP/USD

Ако пробие нивото от 1.6299,очаквам да падне най-малко до 1.6270.След това да ходи където иска.
            Успех.
            „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
            Джеси Ливърмор

Коментар

• eur/usd

Здравей palladium,значи,тълкуването на всяка графика е различно в общи линии и строго индивидуално.Ти можеш да видиш неща,които аз немога и обратното.За въпросната графика нещата стоят така от моя гледна точка.Тя абсолютно не е еднаква с фигурата която се заформя в момента.Докато най-ниско ниво от 2-ри 1.0334 и от 8-и 1.0359 изобщо не съвпадат от 05.02 1.0735 и от 07.02 1.0728 .Докато фигурата от 2-9 януари е корекционна вълна и показва потвърждение на възходящ тренд,то фигурата от 05.02 не е завършена още.И най-вече на мен ми говори за обръщане на тренда към низходящ.Колко е вярно това твърдение,ще покаже времето.По принцип не обичам дългосрочните инвестиции,но се свобразявам с графиките за голям период от време.
              Успех.
              „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
              Джеси Ливърмор

Коментар

• eur/usd

gbp е "презрял" за покупка на нива 1.6320/25 и лично аз очаквам рали тази вечер до поне 1.6380-1.6430

Коментар

• eur/usd

Ni6to ne razbiram ot grafiki,no nqkoi 6te moje li da pogledne 4 4asovata- ne se li povtarq su6tata figura ot 01.02 do 01.09 i v momenta i ako da kakvo ozna4ava tq?- 4e 6te vidim dnes 1.0875-90 i sled tova 6te prodalji nagore?

Коментар

• forex

Njakoi beshe bisal po dolu za Lee Iakoka. Tova e naistina bivshijat prezident na Chrysler.
                    Imeto na super izvestnijat forex trader za koito Peter pishe e Ed Seykota.

http://www.turtletrader.com/

Коментар

• forex

Не, нямах време днес, driverf1, а и дори да увеличавам акаунта си, ще е в началото на март мисля. Аз също не влизах в 15:30 и не съжалявам.

Коментар

• forex

Ами изкарах някой лев от падането на чичо Сам,иначе съм добре.Съзалявам,че не се намесих по рано.Бях нагласил часовника за 15:20,ама докато пусна PC,докато заредя и двете графики,станах само свидетел на пада от 42 пипса.Ти проучили въпроса за превода по интернет?
                        Джеси Ливърмор

Коментар

• forex

driverf1, здравей
                          Как върви днес?

Коментар

• forex

driverf1, здравей
                            Как върви днес?

Коментар

• Kum US Trader

В същия смисъл един ден,един наш колега беше писал,че може да се обзаложи,че след няколко изказвания,въпросния господин може да прибере(затвори позиции) с 900-1000 пипса печалба.
                              Джеси Ливърмор

Коментар

• Kum US Trader

Bernstein, labor economist with the Economic Policy Institute, noted, however, that the strength in the payroll figure was due in part to seasonal adjustments.

Статистиката на САЩ все повече заприличва на стъкмистика. Тези сезонни изглаждания направо ти замъгляват погледа. Всякакви данни могат да си изкарат. Примерно Буш им е казал: "Дайте да изкараме един силен labor report, за да не сговним настроението на американците преди войната." ))

Коментар

Working...
                                X