IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/jpy

) Kuks az te poslu6ah no se vkliu4ih na dosta po-visoko nivo :-(( znae6 po kakvi pri4ini,ne uspq da stigne targeta mi 128.33 i dnes sutrinta gi zakrih na 128- prosto ne mi izdurjat nervite da gi darja kato gledam yenata kak raste sprqmo drugite.Mejdu drugoto dobre 4e ne se metnah na kusi eur/gbp kakto ti bqh kazal na 0.6750 4e vij kakvo stava :-O

Коментар

• EUR/USD

forexboy, kak vijdash po-natak razvitieto EUR/USD? az sam na kasa na 1.0811

Коментар

• drunkane

Между другото ето ви и още една тема за междуличностни конфликти.
        Преди месец-два, не помня точно, Петър даде една прогноза за кросовете на кабела:
        gbp/jpy long с първи таргет 197++, втори 200++, мисля че от нива около текущите;
        gbp/chf short от 2.27 с таргет 2.14...
        Честно казано малко ми изглеждаше невероятно да се случи, и чак след 10тина дни проумях че това са изпълними прогнози в long-term, без да е задължително да са по едно и също време.. Главо, главооо....

Коментар

• EUR/USD

forexboy, kak vijdash po-natak razvitieto EUR/USD? az sam na kasa na 1.0811

Коментар

• EUR/USD

sting prav izleze, v tazi zona e ,786 ot 1.0858-1.0662

Коментар

• eur/jpy

driverf1, колкото и да е чудно поизкарах някой лев срещу йената.
              Снощи в 2 без нещо влязох на 127.55 и излязох сутринта на 128.10.
              Даже се опитвах да намеря последователи, ама не искаха (PePo за тебе става дума :>)

Коментар

• EUR/USD

Пешкира, това че съм bullish настроен за gbp/jpy, не означава, че съм сменил позицията си относно йената, а тя е че ще бие наред още от eur/jpy = 130...
                driverf1, освободих се от всички позиции и за момента в ултрашорт-терм поиздебвам нощем японците за 40-60 пипса. Не можеш да си представиш колко е весело да следиш пазара без позиции
                malkia, мерси че ме защитаваш относно мнението ми за gbp/jpy (не че аз не съм доказал че мога да греша много лошо понякога).
                Дословно казах следното "очаквам gbp/jpy на нива 194 в края на месеца", a forexboy знае кога смятам да се включа така че засега сме надолу (според посоката която поддържа йената, но специално в gbp/jpy трябва да се търси момента в който кабела ще набере скорост и ще започне да бори йената). Това ми е мнението по въпроса.
                Asene, относно срещата - не мога да кажа със сигурност днес, ако искате оставете ми някакъв телефон за връзка на айсикю-то (39207461) и ако имам възможност да дойда, ще ви се обадя.
                Желая успешна търговия на всички, а на тези които си почиват като мен - приятна почивка.

Коментар

• EUR/USD

pichove spored men eur/usd shte stigne 1.0815

Коментар

• EUR/USD

И аз за съжаление ще пропусна и тази среща, първо защото не съм от София, пък имам и ангажимент. Така че, обърнете по една и заради мен.
                    Иначе викам да поспрете да купувате това евро, та да може да го скъся на спокойствие.
                    JJT как ти се вижда дефицита? 44В?
                    Алооо Пишкир ли си, Пешкир ли си??? Що не си стоиш в банята, народа да си търка т`ва онова с тебе, ами си дошъл тука да ни тровиш форума?
                    Ама с nov си подхождате, таман се получава nov п(и)ешкир.)

Куки, ти със всеки изминал ден стваш все по-голям оптимист по отношение на jpy! Аз поддържам мнението си от снощи че е рано jpy да скача толкова силно....

УСПЕХ НА ВСИЧКИ!!!!!

Коментар

• EUR/USD

Spored vas pri amerikancite do kade shte pada dolara spriamo eur

Коментар

• EUR/USD

Spored vas pri amerikancite do kade shte pada dolara spriamo eur

Коментар

• EUR/USD

Прав е малкия, данните за икономиката на САЩ са по-лоши от очакваните и реакцията на пазара е обяснима.

За вас, Форексмените, най-важното е, че търг. дефицит е по-голям от очакваното и нормалната реакция е доларът да отслабне в резултат на тези данни.

Късмет и умната.

Коментар

• EUR/USD

Kade puk gi vidia tezi dobri danni

Коментар

• EUR/USD

kakvo im e dobroto na dannite?

Коментар

• EUR/USD

И то само срещу еврото, при останалите валути на практика не мръдна.

Коментар

Working...
                                X