If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ok Peter.
Аз също казах моето мнение за стопа.
Сега открих че карол да вали прогнози,ама кога ги обновяват?Гледам вчера по това време са били написани прогнозките им,а сега не са..
9:31,9:50,10:08..
Мерси предварително!
Желая ви успешен ден!
Коментар
prognozki
fxtrader,ако не си забелязал аз давам отговор на зададен ми въпрос със конкретни параметри.Сделката е сключена и ??? пита аз как бих постъпил на което давам отговор.Това е.
Ех петре,никога не намалявай стопа си ..От 188,30-60 на 187,35...
Иначе ако още ги държах/излзох с половината на 190,20,а другите ми отнесоха стопа @ 188,60/ щях да сложа стопа на 187.99,или 85..
Но че можеш да спечелиш ,можеш,само че обърни вниамние на дивергенциаята със sto 14,3,3 na 30 и 15 мин ..Но ако RSI даде buy сигнал при 50,съм вътре и аз ..
Поздрави и успех!
??? дръж си gbp/jpy и им сложи стоп на 187.35,а таргета ти е поне фигура и половина на първо време,а не е изключено и 4-5 фигури да направиш стига да не вършиш дивотии.Успех.
Коментар
oscillator
prognozki
seafoam, bih iskal da te pomolq i na men da izpratish prognozi
e-mail: did63@yahoo.com
Zasto burzate da igraete srestu JPY predi da nabliji kraj na repatriraneto.Ne vigdate li che koreksite sa mnogo migavi,a vse pak predstoi i voina s IRAQ.
Mislia si che bixme mogli da vidim i 187.50 pri GBP/JPY.Strax me e da mislia za po nadolo tai kato vleznax na 188.97.
Kogato japoncite priklichat s finansovata si godina mi se struva che chte se varnem na 196-198 che i po nagore.
Коментар