IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• GBP/JPY

A още по-лошото на вълните на Елиот е, че непълното ми доверяване на тях води и до недоброто им разбиране
    Така че винаги имам едно наум

Коментар

• GBP/JPY

JJT, всичко което съм ти писал досега е на базата на анализ на GBP/USD и USD/JPY, освен последния ми постинг тука за 178.74/78, който е на базата на исторически данни. Изводът го правя като разглеждам движението на кроса за последните 8 години.
      Лошото на вълните на Елиот, както неведнъж сме коментирали тук, е че със 100% сигурност може да се твърди нещо за дадено движение, само постфактум, след като се е случило.
      Ако изводът, който си извадих сутринта на базата на данните за последните 8 години го бях направил на 197, 194 или поне на 190, сега щях да съм между 500 и 1200 пипса напред от добрата прогноза.
      А и кой ми гарантира, че съм прав? Никой

Коментар

• GBP/JPY

Боже, как успях да направя толкова много грешки в няколко реда. Извинямам се на всички, които ги четат.

Коментар

• GBP/JPY

момчета, тези стойности саом на база падане на паунда ли ги определяте или все пак предвиждате и засилване на йената все пак. Защото ако излезе вярно това че BoJ няма да пусне йената над 117 не ми се мисли къде ще отиде кабела. А на мен ми се върти в главата да влизам дълъг.

Коментар

• EW

id2, няма проблем

Коментар

• GBP/JPY

Не знам кой си, slav, но исках някой да го напише преди мен.
              Не знам как точно определяш 179.20, при мене се мотае 178.74/78. Ако стигне дотам и не пробие надолу, може и по Нова година да съм още в тоя крос
              Въпреки всичко, прекалено късно ми светна какъв точно тип корекция може да се окаже това. Спирам да плямпам, само ще гледам

Коментар

• EW

Na purvi vreme 182.40,a posle 179.20 GBP/JPY.

Коментар

• EW

Kuks//izvini me, mnogo sam zaet v momenta i si pozvolqvam da te prenebregna v imeto na po-neznachitelni neshta s nadejdata, che shte proqvish razbirane.....
                  Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• gbp/jpy

От 183.60 ще се оглеждам за скачане в огъня, вече неколкократно споменах защо.
                    Има едно ниво, около което всичко изглежда логично и нормално, но ме е страх да го поствам това, просто почвам да звуча като ненормален.
                    Точно заради нея не смятам да влизам веднага, ако слезе до 183.60 (някякви си 80 пипса останаха дотам :>)...
                    По-добре да греша, защото...

Коментар

• EW

Куки здравей,сигурно не ти е излезнал постинга при него.По добре дай нова прогноза за GBP/JPY,че както е тръгнало от сутринта има вече 330 пипса,докъде???Успех на всички.

Коментар

• eur

az mislq, che moje da dostigne nai-nisko do 1.0725-35 i togava shte si oburne posokata.

Коментар

• EW

id2, ти нещо не поиска да ми отговориш на въпроса за вълните...

Коментар

• eur

А, не питам щото го отнесох на малкия фючърс и се чудя дали да си взема голям в 1.075.

Коментар

• eur

gledame s povisheno vnimanie 1.3633 za dolar/swiss frank...
                              Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• eur

Наивник, май пак се гласиш да купуваш опции като тази сутрин? )
                                Както е тръгнало, ако пробие 1.0750, ще му търсим най-малко 1.0710

Коментар

Working...
                                X