IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• intraday

Надявам се знаеш защо изчаквам long позиции.Комисионните на ДЕТАТА ме превърнаха от МЕЧКА в БИК.Иначе да ти каза природата ми е към мечките,повече познавам мечите позиции.
    „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
    Джеси Ливърмор

Коментар

• intraday

Аз пък се преборих за 37 пипса в gbp/jpy от сутринта и в момента се чудя дали да го затворя и да чакам нови възможности за влизане. Държа си малко къси евро/долар и дълги долар/франк.
      Ама като гледам - все едно 3ти март е празник на САЩ, не на България - никаква търговия

Коментар

• intraday

О,аз грабнах 72 пипса профит,отворих на 2.1269 и затворих на 2.1357,чаках удобен момент да се включа,обаче го пропуснах:2.1277,(бях излезнал за малко).Сега пак чакам някъде към под 2.1300.
        „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
        Джеси Ливърмор

Коментар

• intraday

driverf1, четох го, извинявай.
          Честно казано мисля, че трябва да видим над 1.3603, за да сме сигурни, че и usd/chf, и gbp/chf са нагоре, поне в краткосрочен план.
          Но не ми се отдава нещо да му хвана спатиите и на тоя крос, щото вече ще се побъркам
          Ти мислиш ли да се набъркваш сериозно в него за повече време или ще опиташ да го изстискаш максимално бързо?

Коментар

• intraday

Куки здравей.Гледам,че нещо не взимаш под внимание моя постинг от 01.03.2003г.Успех на всички.
            Джеси Ливърмор

Коментар

• intraday

Mdaaaa

Коментар

• intraday

Kuki,ako padne pod 2.1210 naistina 6te stane tozi variant.No spored men ot mese4nata grafika tam 6te ima bitka.Ot druga strana pogledni weekly-na men pone mi govori za korekcia ot okolo 250-350 pipsa.Izbuhne li voinata tazi sedmica-zavariane i reversirane,moje i da ima500 pipsa nadolu

Коментар

• intraday

Do Slav:kakvo ima6 predvid pod neusetno?

Коментар

• intraday

slav, sdf, няма ли поне една причина която да изтъкнете за оптимизма си?
                    това, което аз виждам на 4-часовата графика е канал, от който не сме излезли, и който показва възможна консолидация на нива 2.06/2.08.
                    Така го виждам аз де, ако не ви затруднява - хвърлете по едно изречение защо смятате, че посоката е нагоре.
                    Успешна търговия!
                    P.S. Моя анализ е повърхностен, защото за момента нямам намерение да влизам в този крос.

Коментар

• intraday

Buy GBP/CHF 2.1325,dobavjne kum 19.00 h,ako ima novo duno pod 2.1290 i stop na 2.1190.Ot 17.02 2003g.za 11 dena tozi kros se srina s 7 figuri,a i voinata moge da se otlogi za izvestno vreme taka che koreksij moge da ima.Da se ima v predvid ce dvigenieto nagore e mnogo bavno,neusetno s golemi koreksi.

Коментар

• intraday

.. а ако трябва да се вярва на CNN, то темата в момента е красноречива: "The battle before the war". Как да вярваш че в този случай американците чакат какво ще кажат инспекторите?!?!

Коментар

• intraday

Ами и аз съм пуснал CNN и много-много не гледам графики в момента - само сутрин да си построя стратегията и толкова...
                          Няма как иначе.

Коментар

• intraday

Kuki,o6te ne6to.Pri tozi pazar,koito sledi Saddam i ni6to drugo nai-umestnata taktika e intraday.

Коментар

• gbp/jpy

Kuki absoliutno verno.Cable moje i da napravi korekcii navsiakade,pri koeto mnenieto mi za gbp/jpy vednaga stava neviarno...

Коментар

• gbp/jpy

sdf, който не му е интересно не чете форума, така че никой не отегчаваш.
                                Съгласен съм с теб относно финансовата година с уговорката че при тях никога нищо не е чисто - ако не е финансова година, ще е BoJ (която и сега си е доста активна според мен). Аз само мисля, че ако кабела поеме над 1.58, кроса може да подскочи и над 187

Коментар

Working...
                                X