IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• CD

1. Технический Анализ Полный Курс, Джек Швагер
    2. Руководство По Изучению Книги Технический Анализ Полный Курс
    3. Японские Свечи: Графический Анализ Финансовых Рынков, Стив Нисон
    4. Новые Методы Торговли По Фибоначчи Инструменты И Стратегии Биржевого Успеха, Роберт Фишер Йенс Фишер
    5. Долгосрочные Секреты Краткосрочной Торговли, Ларри Вильямс
    6. Технический Анализ Новая Наука, Томас Р. Демарк
    7. Практическое Применение Механической Системы Торговли, Том Джоузев
    8. Торговый Хаос Экспертные Методики Максимизации Прибыли, Билл Вильямс
    9. Новые Измерения В Биржевой Торговле, Билл Вильямс
    10. Технический Анализ Фьючерсных Рынков, Джон Дж. Мэрфи
    11. Полный Курс По Закону Волн Эллиотта, А.Фрост Р.Пречтер
    12. Основы Биржевой Торговли, Александр Элдер
    13. Компьютерный Анализ Фьючерсных Рынков, Лебоч.,Лукасд.В
    14. Фундаментальный Анализ Мировых Валютных Рынков, Лиховидов
    15. Теория И Практика Валютного Дилинга, Д. Ю. Пискулов

Коментар

• спредове

da, driverf1, така е, казвам само че предпочитам с комисиони засега, защото при основните двойки с 4 пипса спред губя половин пипс (комисионата излиза 4.5 пипса), но при кросовете, където спреда е 8-10 пипса (а без комисиона става 16-20), на практика търгувам максимум на 12.5-14.5 пипса след като добавим тези 4.5 пипса.
      При 25 лота те падат с 1.2 пипса - съответно 7.3 пипса за основните, 11.3 и 13.3 за кросовете.
      Понеже 60% от откриваните ми позиции и повече са в кросове, варианта с комисиони в момента е по-добрия за мен. (с уговорката, че отвреме-навреме, когато откривам позиции до 5 лота горното не важи).

Ако си осигуря по-висока ликвидност (във виртуалния клон съм се регистрирал преди 20тина дни, но все не остава време да отида да активирам сметката и да ми дадат сертификатите), съм на път да преглътна поне за момента цакането с комисионите, но докога, не знам...

Коментар

• EUR/USD

Куки при двойката EUR/USD спреда е 8 пипса и нищо повече.
        „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
        Джеси Ливърмор

Коментар

• Виртуален клон

Значи,първо се регистрираш във виртуалния клон,можеш да го направиш веднага,обаче имай напредвид,че регистрацията трябва да се направи от PC-то,от което занапред ще правиш транзакции.Транзакции се правят само от едно PC(като получис сертификата,можеш да използваш и други PC-та,там е указано как се прави това).Измисляш си парола,Въвеждаш твоите лични данни,потвърждаваш регистрацията.След това отиваш до най-близкия офис на Първа Инвестиционна Банка да ти активират сметките,които искаш да управляваш,отново сядаш пред PC-то и тогава получаваш сертификата,който е добре да запишеш на дискета,в случай,че правиш преинсталация на WINDOWS-а,format на харддиска или да персонализираш друго PC да правиш разплащания,да има от къде да го вземеш от дискетата.Като отидеш в банката,внасяш "х" лева и на момента можеш да разполагаш с тях.Това е лесно и просто.Направи една проба с ДЕЛТАСТОК,като им изпратиш 5 лева,за да се убедиш,че системата работи и след това изпрати голямата сума.На платежното нареждане излиза твоята сметка,основание за плащане-пишеш захранване на сметка;сметка на получателя я взимаш от сайта на Делтата;наименование на получателя ДЕЛТА СТОК АД;банка получател-ПИБ;код на банката получател-от сайта на Делтата;статус-изпратен и това е-започваш да чакаш.

Пожелавам Ви успех с Виртуалния Клон на Банката.

Успех и на борсата.
          „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
          Джеси Ливърмор

Коментар

• Бъговете понякога помагат

seafoam, имам някакъв бъг при инсталацията на Windows на компютъра ми в офиса и всеки път, когато инсталирам някаква програма ми дава грешка в registry, и връща backup. Всъщност понякога ако си по-упорит, не дава грешката. В момента ситуацията е супер комична - възстановява ми registry и trial period-а на Charts & News пак става 30 дни.
            Кажи ми как да ги оправя човек такива хубави бъгове )))

Коментар

• Комисиони

Ot site na ADOBE: www.adobe.com

Коментар

• acrobat reader

www.download.com

Search: acrobat+reader

Коментар

• Комисиони

MOGE LI DA MI KAGE NJKOI OTKUDE MOGE DA SI IZTEGLJ ,,AKROBAT RAIDAR,,.BLAGODARJ RPEDVARITELNO.

Коментар

• Комисиони

Относно комисионите - стремя се да отварям поръчки само на 10 и 25 лота, което прави съответно по 4.5 пипса и 3.3 пипса допълнително.
                    В този случай ми е по-изгодно да продължа да търгувам с комисиони - дори и при 4.5 - губя по 0.5 пипс при основните двойки, но без комисиона ще ми взимат между 3.5 и 5.5 пипса допълнително (съответно за gbp/chf и gbp/jpy).
                    Друг е въпроса, че трябва да си невероятен факир, за да можеш да печелиш при 8.5 пипса спред за EUR/USD например, но това е друга болна тема, обсъждана многократно тук.
                    Но честно казано при 80 пипса загуба като вчерашната в usd/chf, дето ми се случи, комисионата много-много не ме заболя. Повече ме боли от другото...
                    Ноооо ще дойде пак нашето време

Коментар

• Виртуален клон

driverf1, здравей
                      Мисля до края на седмицата да си открия сметката във виртуалния клон (така или иначе съм клиент на FIB).
                      Говорил съм преди седмица с Делтасток по този въпрос (целя да използвам най-голямото предимство, което имам от тях - възможност за бърза ликвидност и поддържане в сметката при тях само на необходимите ми средства).
                      На мене ми казаха следното: парите се превеждат веднага от мойта сметка в тяхната (това относно виртуалния клон).
                      След като направиш превода, отваряш чат с дилъра, или го търсиш по телефона (номера му е 9733244, но понякога този номер дава постоянно заето през нощта (единия път ми обясниха, че влизали в Интернет през него), така че ако не можеш на него - другия номер директно до дилъра е 9710300). Те проверявали по 2 пъти дневно (понякога и по-често за преводи във виртуалния си клон), но ако се обадиш, че си превел пари, правят проверката моментално и нанасят сумата в акаунта ти.
                      Това знам аз по въпроса.
                      Ще се радвам да споделиш и ти каква е била процедурата, все пак ти си го приложил реално.

Коментар

• virtualen bankov klon

Имаш виртуален банков клон ли?
                        Джеси Ливърмор

Коментар

• virtualen bankov klon

I az go imam tova ama ne sum go izpolzval o6te moje6 li i na men da mi opi6e6 procedurata )) pi6i mi na po6tata kak stava cqlata operaciq :-)

Коментар

• USD/JPY

Palladium здравей.По това време 20:24-20:25,всичко е продължило по-малко от минута.За това цялото време Делтата е достигнала ниво:117.14.Това означава,че това е нивото,ако търгуваш с комисионни или 117.12 ако твргуваш без комисионни,друг е въпроса,че Делтата не може да реагира затова кратко време.Не ги защитавам,и аз съм им ял ПОПАРАТА.

Куки здравей,ти още ли тъгуваш с комисионни?По този начин най-удачно е да купуваш или продаваш единствено EUR/GBP,при 8 пипса спред се явява цена -4.54 за открит лот,а иначе с косионни,ти знаеш.Проучих въпроса с Виртуалния клон,даже и го изпробвах,като добавих малко средства към сметката си.Превода се извършва за около 40 минути през деня,а през ноща-на сутринта.Това където го пишат веднага-не е вярно.Доста нерви ми костваше,докато се преведе първия транш.Ако те интересува,мога да ти опиша цялата процедура.

Успех на всички!!!
                            Джеси Ливърмор

Коментар

• forex

JT, в офиса съм и не го ползвам тук.
                              Ще съм онлайн някъде към 17:00

Коментар

• forex

Кук защо не си включваш ICQ-то

Коментар

Working...
                                X