If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз не съм я инсталирал още, щото получих някакво съобщение, че била само демо и няма да ми работи платформата ако я инсталирам и да съм я деинсталирал.
Но предполагам, че не работи на Глобул, а за М-тел - трябва лесно да са я нагласили. Питай дилъра де.
Международният валутен фонд очаква евентуална дълга война в Ирак да намали световния икономически растеж с около 2% спрямо ревизираната прогноза за 2003 г. от 3.3%, обяви германският всекидневник Handelsblatt.
Икономическото издание получило прогнозен доклад на фонда, който трябва да излезе през април. В него институцията предупреждава "за сериозни икономически последствия" от война в Ирак и по-нисък растеж при дълги бойни действия и разпростирането им в други региони.
Според документа икономиката ще се забави, ако цените на петрола се повишат, потребителското и инвеститорското доверие се сринат и несигурността завладее финансовите пазари. МВФ очаква икономиките на САЩ и еврозоната да бъдат ударени най-силно.
Фондът препоръчва в документа бързо съкращаване на лихвите от централните банки и призовава за краткосрочни мостови заеми за страни във финансова криза. Новата ревизирана прогноза за световния растеж през 2003 г. е намалена до 3.3% спрямо 3.7% през септември м. г. Той може да се намали с още 2%, ако избухне война. Според организацията световното икономическо съживяване се е забавило от последното тримесечие на 2002 г., особено в индустриалните държави. МВФ предвижда щатската икономика да нарасне с 2.4% през 2003 г. спрямо по-ранните прогнози от 2.6%. Японското стопанство се очаква да нарасне с 0.5% през тази година.
Фондът намали прогнозите си и за растежа в еврозоната до 1.3 от 2.3% през септември м. г. Германия отбелязва най-големия спад - до 0.7 от 2.0%. Според Handelsblatt новите данни означават, че германският бюджетен дефицит ще надскочи границата на ЕС от 3% от БВП.
$, съгласен съм с теб, само с уговорката, че реакциите са прекалено краткосрочни...
Между другото САЩ са обявили също че има възможност да смекчат тона на подготвяната нова резолюция, за да има по-голям шанс да я приемат...
Но ако войната се отложи към май (ако има война де), става много много странно на пазара
Белият дом обяви, че гласуването на втора резолюция в Съвета за сигурност на ООН ще се проведе през тази седмица.Така Вашингтон категорично отхвърли предложенията за удължаване на крайния срок към Багдад с един месец. САЩ и Великобритания все още не са си осигурили нужните девет гласа за приемането на резолюцията в ООН и по тази причина отложиха вчерашното гласуване в Съвета за сигурност.
Мисля, че трябва да го държа до 1.5991, но нещо леко сбърках изчисленията преди малко и съм сложил лимит 1.5986, така че до там...
Принципно 1.6100 мислех да ми е стопа но нещо не ми се гледат ексцесии и го сложих на 1.6110 за по-сигурно.
Дай зарове((((
Ядосан съм и в момента може да направя още някоя тъпа грешка....
Гледам кабела че е стабилен на фона на еврото....
Какво мислите за него в момента?
Коментар