If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
forexboy, всичко е много добре, само дето вече затворих дългите eur/usd и пак почват да ми се привиждат стари сънища...
Относно ника - знам че подлежи, но още 2-3 тотални уливания и мисля, че ще бъда достоен негов притежател ))))
Toва което не исках да пиша - затворих дългите eur/usd и обърнах от 2.1396 със стоп там където затворих (малко над него) - 2.1414
Май сам се набутвам, но да видим
Най лошото за кабела го виждам до 1.6020/30
От там 1.6220/30, 1.6250/60
Не съм убеден в това все пак!!! - не го следя много добре.
Днес е първия ден от двудневното заседание на Bank of England за лихвените нива. Резултатите от заседанието ще бъдат обявени утре от 14.00ч.
Чудя се.. много се чудя...
Засега чао ви от мен. Не искам да споделям какви смятам да ги върша, защото не искам да подведа някой - самия аз съм раздвоен....
Успех ви желая, нека дочакаме американската търговия..
$,виж братко,на 4 часовата графика мен специално ме притеснява нивото на PKS-а от 17 април;от 30 април и
от сегашните нива.Според нея тренда трябва да смени посоката си,обаче тъй като нещата в момента се
движат от Daily,се очаква това да бъде само корекция.
Успех.
„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
$, кабела става опасен... Мисля си, че може да върне и до 1.6000...
Иначе позатворих част от дългите (2/3 от позицията) на 1.1410 и останалите ще ги държа до дупка... Стопирал съм ги на нулата на цялата позиция...
Коментар