IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• форекс

Куки,като гледам USD/JPY - GBP/CHF - USD/CHF всичко е за пазаруване..... в МНОГО!

Коментар

• форекс

az dneska sam na demoto samo, na jivo ne smeq da riskuvam.
      uspeh na vsichki hrabreci!
      Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• форекс

Днеска ще има фиести на паунда и еврото......

Коментар

• форекс

dobro utro na vsi4ki, i uspehi !. Po kusno shte sam tuk v foruma.

Коментар

• форекс

kakto i da e.
            Az zalagam na silen $ ))
            samo da ne pochenete da me pluete sega (moje samo suveti ) )
            Uspeh

Коментар

• форекс

driverf1, поне ще е интересно
              за 500те пипса ...

Добро утро на всички

fidodido, не, не заради chf а и картинката за надолу вече не е същата... (eur/usd), макар че за момента мисля, че направихмв върха над 1.14 и е интересно какво ще се случи.

Коментар

• EUR/USD

Vishte az kakvo vijdam
                W1 - 1,1455 - 1,1382
                W2 - 1,1382 - 1,1428
                W3 - 1,1428 - 1,1328
                W4 - 1,1328 - 1,1379
                i sega sme v Wave 5 koqto moje da stigne do 1,1295 (ili 1,1245, no togava W3 ste e nai- malka, koeto ne bi trqbvalo da e vqrno)
                tova vijdam az, koeto oznachava che Kuki moje i da izleze prav za dulbok spad v EUR/USD, no.... "pojiviom uvidim"
                GL

Коментар

• EUR/USD

Vishte az kakvo vijdam
                  W1 - 1,1455 - 1,1382
                  W2 - 1,1382 - 1,1428
                  W3 - 1,1428 - 1,1328
                  W4 - 1,1328 - 1,1379
                  i sega sme v Wave 5
                  tova vijdam az, koeto oznachava che Kuki moje i da izleze prav za dulbok spad v EUR/USD

Коментар

• форекс

Dobro utro na vsichki.
                    Kuki, ti mi beshe kazal predi nqkolko dni che ochakvash golqmo dvijenie nadolu v EUR/USD.
                    Tova na osnovata na povedenieto na CHF li e?
                    blagodarq

Коментар

• форекс

Куки,сега ако може и да се качи с 500 пипса,никак няма да е зле.
                      „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                      Джеси Ливърмор

Коментар

• форекс

Заслужава да отбележим близо 500те пипса спад в gbp/chf, отдавна, поне 2-3 месеца не бях виждал подобно движение в тази двойка

Коментар

• usd/chf

??? - това е добре но според мен я тествай в реални условия - в смисъл - все едно отваряш с реални пари а не 100% от марджина в демо-то
                          mTrader, предполагам разбираш разликата 18% на контракт и 18% на акаунт

??? - иначе при мен можеше много по-добре - успешни дълги eur/usd от 1.1390 до 1.1410, успешно скъсяване на кабела - за 40 пипса, неуспешна сделка в usd/jpy за 25 пипса (аз не бях смел като Петър да слагам стопа на 116.40 - бях дълъг от 117.20 до 116.95) и неуспешна (засега) сделка в gbp/chf - с дълбок стоп и висока цел...

Коментар

• системи

mTrader, независимо от силноволатилния пазар, аз мисля че 18% си е ОГРОМНА печалба за 1 месец... За сериозен трейдинг си е ОГРОМНА печалба и за месец....
                            Късмет със системите

Коментар

• USD/CHF

nqkoi vijda li padasht triugulnik na USD/CHF na 1 chasova grafika?

Коментар

• системи

ne che ste se doverq izcqlo na PC-to ama vse pak...

Коментар

Working...
                                X