If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
От сайта на ИП Очакаванията за ново силно движение нагоре за еврото се оправдаха и днес то се намира при нов четири годишен максимум. Въпреки спекулациите че централните банки могат да решат да подпомогнат икономиките си те още веднъж разочароваха пазара и заеха неутрална позиция. И докато за ВоЕ има известно оправдание то Вим Дуизенберг и компания продължават да поддържат подхода "твъде късно и твърде малко". Икономиките в региона "плачат" за монетарни стимули, като Германия е на ръба на рецесията- БВП ще бъде изключително слаб, безработицата е висока, ИФО индекса показва че през следващите месеци индустриалната активност ще се влошава, а индексите на мениджърите по покупките в целия регион не показват експанзия. Реакцията на фондовите пазари беше очевидно рзочарование , като основните индекси са между 1,5% и 4% в негативната територия(CAC40, FTSE100 DAX). Интересния момент в случая е поведението на валутите, както споменаваме от доста време в момента основния проблем пред долара е финансирането на платежния баланс и по точно поведението на инструментите с фиксиран доход. В условия като текущите когато американксата икономика и фондов пазар не е нито много зле нито много добре долара има склонноста да бъде под натиск, тъй като bond инвеститорите търсят доход другаде. Запазването на лихвения диференциал срещу американската валута подкрепи еврото и паунда вчера и веднага след заседанията на централните банки те започнаха да поскъпват силно.
добър ден на всички . според мен доларът ще направи люлка на 1.15, защото при всяко кръгло число -1.70,1.80,ит.н.почти винаги има връщане . аз мисля ,че ще има корекция поне до1.1390
Коментар
MN
EUR/USD
I az sam bullish za sledvashtite dni... no ne i dnes, ne i sega :-)
a moje i pod nego da padne !!!
az sum za tozi variant puk ste vidim
makar, che i Petar si dade prognozata i malko se obezkurajih, no az sum inat kato magare
никакви загуби не правя с изключение на 2 лири от eur/gbp, но от две влизания с по 1 лот за проба, където единия път излязох на 0, а после на -6 пипса
даже от късо евро се разходих от 1.1383 до 1.1340
а на gbp/chf влизам точно 4 пъти дълъг и се измъквам преди дроп
eur/shf го продадох на 1.5140 онзи ден и после го купих вчера на 1.5046 с мнооооооооооооооооого лотове
пожелавам късмет и на вас
Защо си мислите, че като не пиша - губя. Просто съм адски зает и едва имам време за графиките и четене на форума
Коментар