IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• tano

АБЕ,МОМЧЕНЦЕ.......

АЙДЕ РАЗКАРАЙ СЕ ОТ ТУКА!

ДА ТИ ПРИЛИЧАМЕ НА ЛУМПЕНИ ЗА ДА НИ ПРАВИШ ТЕСТОВЕ!?

Коментар

• tano

Иначе $ е много невъзпитан, направо селяк и е обяснимо защо му трият постингите. $, научи се да не псуваш и да пишеш глупости и няма да трият постингите.

Коментар

• tano

Куки,тоя път няма да им се ядосам за това....

Коментар

• tano

Кукувицо, много ще ми е от полза ако и ти попълниш теста. Наистина правя изследване сред инвестиционната общност.

Коментар

• tano

Ами че защо да трият моя постинг след като не съм използвал нецензуррни думи!!! Май нещо не сте в час!!! Докато този $ говори абсолютни цинизми!!!

Коментар

• tano

уточнявам: не съм му гледал простотиитем, първо защото нямам време, второ щото в подобни сайтове посмъртно не влизам,
              ид2, тва е урок и за те всъщност

Коментар

• tano

$. aко и това изтрие Инвестора, дето ти го написа, аз напускам форума.. Лесно се трие постфактум, да бяха изтрили постинга на тоя тано...

Коментар

• tano

Да ги из.....!
                  А,ти ще си направиш изследването сред инвестиционната общност.....

Коментар

• tano

За какво да ти ги пращам?

Коментар

• tano

Прати ми една дузина младички момета тогава...

Коментар

• tano

Успокойте топката, няма да ползвам данните неправомерно. Правя изследване сред инвестиционната общност.

Коментар

• tano

abe tano li si kuv si, sto ne prai6 testove na rodninite si

Коментар

• alaron

Tano, нещо на умен май се правиш

Коментар

• alaron

id2 (id2@abv.bg, Mar 7 1977), благодаря ти че попълни теста. Данните ще ми бъдат от полза!

Коментар

• alaron

alaron moje6 da potyrsi6 na www.finance-ms.com.:) uspeh

Коментар

Working...
                                X