If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И така като обикалях сутрештите предсказания едно от тях най-пасва засега това на Anmart-forex,
не че им правя реклама , но е истина :
EUR -USD – 1.1675
Дата –23.05 .2003
Ценова цел – 1.1840
Ниво на подкрепа – 1,1660 1,1625 1,1597 1,1550 1,1500
Ниво на съпротива – 1,1685 1,1710 1,1743
Евро-долар преодоля съпротивата на 1,1710 вчера и достигна 1,1732 като структурата на покачването от 1,1634 до 1,1732 беше импулсна, в рамките на 2 от (5) вълни на покачването. В краткосрочен план евро-долар следва да среща подкрепа на 1,1660 и преодоляването на 1,1695 ще бъде технически сигнал за навлизане в трета от пета вълни с непосредствена цел – 1,1745. Преодоляването на това ниво ще ориентира еврото към неговата дългосрочна цел – 1,1840. Единствено спад под 1,1650 ще означава продължаване на консолидацията и тест на долната част на ценовия диапазон –1,1625 преди еврото да получи импулс за ново покачване.
Краткосрочна стратегия – Пласиране на поръчка за покупки на 1,1698. Стоп на 1,1680. Цел на движението – 1,1780.
"Аз съм сравнявал котировките на Делта-та с тези в метакуотите, ами да ти кажа, от 100 случая, в 90 Делтата са на позиции, които мета-та отива след около 30тина секунди..."
Kuks na 4ii server polzva6 Metaquotes, 4e si ustanovil gorniat fakt, za6toto az sym sravniaval Delta i s kotirovkite na Bulltrend i s tezi na Alpari (i prodyljavam da go pravia), no vinagi dostigam do izvod, to4no obraten na tvoiat. Osobeno, kogato izlizat novini, metaqutes reagirat po-byrzo s kotirovkite i se orientiram po-byrzo, nakyde 6te hukne pazaryt. Ne kazvam, 4e Delta go praviat naro4no, sigurno ne e taka, no ima kakvo da se jelae i v tazi nasoka!
No stiga po tazi tema! Uspe6en trading na vsi4ki!
Принципно да, но ако няма какво да криеш от тях - какво толкова...
В крайна сметка не бива да им се позволява да изхождат от гледна точка на "данъкоплатецът е винаги виновен до доказване на противното"...
seafoam, в крайна сметка декларацията пред банката не е нещо фатално.. Е, освен ако някой не може да оправдае парите които праща, но това е друг въпрос
правете банковите преводи на няколко транша всеки със сума до 5000 лева и няма нужда от допълнителни
декларации за пред БНБ. Естествено сумите се превеждат от една и съща сметка същата по която след време
обратно ще ви превеждат профита. Препоръчвам Raiffeisenbank.
Straight, да следиш демо не е като да следиш реално, дори и в демо на Саксо..
Аз съм сравнявал котировките на Делта-та с тези в метакуотите, ами да ти кажа, от 100 случая, в 90 Делтата са на позиции, които мета-та отива след около 30тина секунди...
Не съм съгласен че те кръшкат с котировките...Други са им проблемите, но да не почваме пак..
И понеже ще ме питате защо съм там, като имам забележки към тях? --- реших си проблема с ликвидността на 200%.... За мен това в случая беше най-важно
Ако трябва да гледаме сериозно на нещата, просто си взимате париет под мишница и ги засилвате в някоя чужда банка, както май съветва и Петър (прочетох постингите по диагонал засега, понеже преди малко влязох да чета), и сте в бизнеса...
driverf1, и повече от 5000 може да превеждаш
Просто трябва да попълниш една декларация повече, която представяш в банката... Тя пък май я представя в БНБ.
С нея обаче трябва да приложиш и договор с брокера.
Оттам нататък, понеже ПИБ е модерна банка - няма да има проблем, но ако си в някои бивши външнотърговски банки, които и като италиански работят като на държавно, може и да нямаш късмет да преведат парите...
Известния наблюдател на FED Джон Бери в статия за Washington Post пише, че вчерашното изказване на шефа на FED Алан Грийнспейн е потвърдило, че може скоро да има понижение на лихвените нива. Според него FED ще понижи лихвените нива с цел да избегне изпадането на американската икономика в дефлция, които би бил опасен за икономиката. Бери твърди, че Грийнспейн е потчертал пред сенатската икономическа комисия, че дефлацията е “представлява сериозна опасност и Федералния резер е много внимателен”. Бери подчертава, че Грийнспейн е заявил, че рисковете от спад на цените са минимални, но че “ потенциалните последици са значителни и могат да бъдат силно негативни”, допълвайки че “това може да изисква намеса на централната банка”.
Бери отбелязва, че Грийнспейн е казал, че “ние вярваме, че поради текущото развитие разходите за презастраховането спещу дефлция са много ниски”, което според него е сигнал че FED ще понижи лихвите.
Коментар
cable
Всеки трябва сам да си намери решение на въпроса за прибиране на печалбите от външни брокери.Може да им
нареди да му ги превеждат по картата,чрез мъни грам,по банкова сметка или да си ги тегли в брой като се разходи
до Ню Йорк,Лондон или където е брокерът му.Може да си открие и сметка в чужда банка и да му ги превеждат по
сметката или ................ поне още 10 варианта има
Коментар