IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• седмицата...

Мисля, че тази седмица ще са първите тестове на 1.20
    В същото време приключва месеца, така че за смелчаците това ще е една добра възможност да пробват да скъсят от тези нива...
    Моите стратегии тази седмица ще са съсредоточени върху тези 2 момента...

Желая успешна седмица на всички!

Коментар

• Soros

не, кумчо вълчо, в интерес на истината, не мисля че Сорос раздвижва пазара... Дори и да го раздвижва някак си, това е като вълна, която много бързо след това се отдръпва...
      Защото ако се изследва сентимент, мнението на Сорос сигурно трябва да се вземе със тежест над 10, може би 20%, но не и с над 70-80...
      Така мисля аз де

Коментар

• FOREX

Нееее, driverf1, това беше шега със българския футбол свързана с някаква информация във вестник дето пишеше как хората обръщали доларите си в левове и курса на долара падал
        И ме беше хванала пак музата нещо..
        Иначе нямам представа, аз обемите ги следя само ориентировъчно, защото все пак са някакви ориентировъчни данни, получавани постфактум, което в крайна сметка не знам доколко и как влияе на пазара...
        Нямам и точни данни колко паричен ресурс има въобще, за да го сравним с този който се върти на валутния пазар и т.н. и т.н., според мен задачата е много сложна...

Коментар

• ГЕП

на вече действащата графика няма все още ГЕП
          http://www.meridianforex.com/frameset.html

Коментар

• Soros

kukuvicata: ами последните му изказвания не допринасят ли за доразтърсването на пазара.
            Ти знаеш ли кога и в кой момент той се появява на пазара, заедно с кого действа съгласувано
            и едва ли целта му е да го срине само го ускорява натам накъдето е тръгнал,
            когато са създадени условия само нежно го подтикват, а в последно време много не му
            трябва на долара да потегли надолу...

Коментар

• FOREX

Какво ще кажете за отваряне отново с ГЕП?

Коментар

• FOREX

Куки,здравей.Искам да те питам дали знаеш,колко $ трябва да купиш или да продадеш
                за да мръдне цената с един пипс?Веднъж беше писал,че $40000 могат да окажат влияние
                от 1-1.5 пипса.Това вярно ли е или беше някакъв пример(ставаше въпрос за футбола в България тогава)?
                Ако някой друг знае,нека да сподели.
                Успех на всички.
                „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                Джеси Ливърмор

Коментар

• Soros

Доколкото ми е известно почти от "кухнята", около 2001 година Сорос намали финансиранията си за БГ-фондации с обяснението, дадено тогава от негови близки хора (не разбирайте Жорж Прохазки - много по-близки от него), че Сорос е решил да промени приоритетите си, и покрай влошеното си здраве е започнал един вид да си обръща повече внимание на себе си...
                  Дори и да е губил или не от разни инвестиции - той не може да е толкова голямото страшилище вече за фондовите пазари - преди 10тина години може би да, но пазарите от тогава са много много развити...

кумчо вълчо, не съм съгласен ама хич с теб за това дето Сорос можел да разтърси като нищо пазара... Доколкото съм чувал за манталитета му, ако това беше възможно той 10 години щеше да го е СРИНАЛ вече този пазар....
                  Сделки като неговата са възможни един път, с много случайности, късмет и най-вече последователи...

Не го подценявам, за мен той е най-великия, но великите личности обикновено са част от историята...

Коментар

• 1.18

$, това като препиването беше контраст с другите дето ближат рани, макар че като прочетох постинга си, от твоя гледна точка може да е изглеждало че се заяждам с теб ))
                    а хич не е така, беше просто мой начин да ти кажа "поздравления", надявам се, че ще ме разбереш правилно ако го прочетеш пак (мързи ме много да са изразявам напоследък...)

Коментар

• Сорос

май ти не си ме разбрал..
                      Той казал че държи дълги евра..И много хора са си помислили че това е знак за скъсяване на ЕВРОТО и са го скъсили спрямо долара
                      и са се опарили,щото еврото се вдигна.
                      Понимаеш,или не понимаеш ?
                      http://www.dividendgrowthinvestor.com/

Коментар

• Сорос

И едва ли на Сорос ще предпочете нещо друго пред предизвикателствата на FOREX-а.
                        Защото той владее достатъчно капитал за да разтърси пазара, когато си поиска дори и с вербални изказвания.
                        А това да можеш да си позволиш подобно удоволствие едва ли има аналог с някоя мацка дори и суперсекс бомба,
                        плацикане на самотен остров или на яхта и други такива дребни усещания...

Коментар

• Сорос

sagitarius: Това със Сорос и неговото скъсяване на еврото го прочети от пресата по -внимателно.
                          Става въпрос за скъсяване на долара , а не на еврото...
                          А в пресата за Сорос пишат кога е загубил някой и друг милион, а когато е спечелил някой и друг милиард - тишина.

Коментар

• )

Kukuvice,
                            Откакто Сорос почна да губи през 1998 /руските облигации/,късането на интернет акциите през 1999,купуването на евра 1999,
                            и бе принуден да се оттегли от фондовете си,мисля че този човек трябва да си намери някоя мацка,и да си харчи парите с кеф
                            Иначе помните ли че миналата година май по това време пак,Сорос даваше таргет от 1.30..EURUSD..
                            От др. страна,много хора са си помислили като вас ония ден и скъсили еврото/приликата с вас тук е че са си помислили като вас не за скъсяването/,че сорос говори за еврото само и само от неговите вербални интервенции да
                            се вдигне еврото и той да продаде с печалба..И като резултат е имало short squeeeze..Знам че е лесно да се говори за нещо като вече се е случило но кво да правя
                            като SP цял ден не помръдна..И ми е скучно ))
                            Айде лека вечер и пр. уикенд!
                            http://www.dividendgrowthinvestor.com/

Коментар

• )

Куки,всичко тече,всичко се променя!
                              Относно доверието между нас,то се печели много трудно,но се губи за един миг.
                              Аз уважавам твоето мнение и често ми е помагало. Обикновенно играя срещу теб
                              Не винаги разбира се!
                              Имам моменти когато просто "забивам" и нямам грам идея на къде ще ходи долара - тогава ти си ми като "ветропоказател"...
                              За сегашни и близки прогнози за долара: Мисля,че може да видиме нива от 1.1900/1.2200
                              Но много облачно става нещо пък и какъв вятър духа горе)
                              Може да има лоши изненади, и за това ще съм много наштрек с настройка да го скъся.. скоро.
                              Иначе,дългосрочно мисля, че към края на годината спокойно може да видиме 1.2500/1.3000?
                              А,следващата и 1.4500/1.5000
                              Тази седмица... бива,можеше и по добре не се оплаквам.
                              Много съм доволен от USD/BGN скъсявах здраво.. дълъг EUR/USD. Пробвай я тази комбинация..

КЪСМЕТ И НА ТЕБ! - И наздраве

Коментар

• eur/usd, Soros, etc.

EUR се консолидира в тесния рейндж 1.1600/1.1750. Необходим е пробив на едно от нивата за да се задълбочи движението в съответната посока. При спад под подкрепата в 1.1600, понижението за еврото ще продължи към покачващия се тренд прекаран по дъната от 29.04 и 15.05 в 1.1560, като движението надолу мойе да се задълбоч към оосновния покачващ се средносрочен тренд определен от дъната от 07.04 и 29.04 изчислен в нивото 1.1350. За да продължи текущоте средносрочно движение нагоре е необхоим пробив и затваряне на пазар анад съпротивата в 1.1750, при което ще последва силно движение нагоре до 1.1800/880.

Коментар

Working...
                                X