IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur

целта в eur/usd този път е категорична-1.2200-10 стоповете 1.1870

Коментар

• dulgo evro ot tyk makar da mislia 4e to4niia vhod e 1.2006

Коментар

• Re: Е/Д

Първоначално изпратено от Yulian A
        Колкота и да ми се искаше да правим 5 вълни нагоре , май трябва да се обръщат платната.Много се задържа цената под 1,2075,където А=С и това може да означава край на движението нагоре и начало на z/(B),която е за надолу.
        Само мнение!
        Yulian A,здравей,
        според мен едвали ще падне под 1.2000,ако падне би трябвало да е с малко,но виж на H4 прави такава фигура,че 1.22 ще му е малко.....

Пожелавам успех на всички.
        „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
        Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от seafoam
          !!! Karen Jones е обърнала платната !!!
          В какъв смисъл? Тя вече от няколко дни продава долара.

Коментар

• Технически нива за 21 октомври

investor.bg/article.php?id=29313

Коментар

• !!! Karen Jones е обърнала платната !!!

http://www.chartsignals.com/foam/fxoutlook.htm

Фунт

Поддержка: 1.7650, 1.7610, 1.7565, 1.7505,
              1.7420, 1.7390
              Сопротивление: 1.7800/20, 1.7890, 1.7945, 1.8000/15
              В сегодняшней торговле: лонг от 1.7580 стал шортом на 1.7800/20 с тесным стоп/переворотом. При падении к 1.7650/10 перевернуться со стопом под 1.7565. Выше 1.7820 восстановить лонг с целью 1.7945 и 1.8075
              Йена

Поддержка: 114.80, 114.48, 113.75, 113.20/06, 112.65
              Сопротивление: 115.95, 116.55/60, 117.00,
              117.65/70
              В сегодняшней торговле: лонг в среднем от 115.30 расширить при падении до 114.80 со стоп/переворотом под 114.45. При прорыве выше 116.00 расширить позиции и на 118.50/95 перевернуться с тесным стоп/переворотом. Под 114.45 восстановить шорт и на 113.20/00 закрыться.
              http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• Е/Д

Колкота и да ми се искаше да правим 5 вълни нагоре , май трябва да се обръщат платната.Много се задържа цената под 1,2075,където А=С и това може да означава край на движението нагоре и начало на z/(B),която е за надолу.
                Само мнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от QWERTYAS
                  Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                  Здравейте Спекуланти.
                  Ако някой се интересува от моето мнение, знае къде може да го намери.
                  Успех на всички Спекуланти
                  аз лично не знам

О Петърчооо, О Караиванов, видиш ли че не си толкоз велик колкото ти се ще:P Чиляка не знае де ти се намират бисерчетата

Айде викай 1.40++++++++++++ че да тръгваме за пробив на 1.1866

Твой верен Фен: МОНТЬОРА

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                    Здравейте Спекуланти.
                    аз лично не знам

Коментар

• Здравейте Спекуланти.

Коментар

• варианти за днес

Еврото достигна зоната 1.207/1.21,както предположих.Ето двата сценария,които са най-вероятни днес:
                        1.Пробив над 1.207(61.8 фибо) и тест на 1.2129 (база на дневна съгласно Staircase chart).Евентуален пробив на база седмично затваряне,би довел до тест на 1.2282(база на месечна Staircase chart).
                        Ключови нива на база на седмично затваряне са 114.37 usd/jpy и 1.7639 при кабела,както и 1.2774 при usd/chf.
                        2.Пробив под 1.1997 с бързо слизане до 1.195(61.8 фибо),като затваряне на часова графика под него ще доведе до нов тест на 1.1874/63.Евентуален пробив(малко вероятен днес) би довел до тотален срив до 1.176/1.1700
                        Първият вариант за мен днес е по-вероятен,но не очаквам мощтно импулсно движение нагоре,по-скоро постепенно затваряне на къси позиции.Ключово е 1.2129
                        Първи белег за развитие на този вариант-срив на usd/jpy под 114.87
                        Късмет!
                        Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                        [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• Първоначално изпратено от iuh
                          Бихте ли ми разяснили какво значи точно да заемеш две обратни позиции в една валутна двойка и при кои посредници е възможно това.
                          pri deltastok su6to moge nmaliha spreda na nikolko dviki v4era i prdpolagam 4e 6te go praviat i za napred ne gi reklamiram prosto pomagam na kolega zatova molia ne go triite

Коментар

• Първоначално изпратено от SKP
                            Първоначално изпратено от QWERTYAS
                            Първоначално изпратено от iuh
                            Бихте ли ми разяснили какво значи точно да заемеш две обратни позиции в една валутна двойка и при кои посредници е възможно това.
                            При всички, които използват платформата МТ4 !!!

Успех !
                            Колега, става и при МТ3, нарича се "хеджиране" /по-старите биха обяснили дали и при МТ2/. Успех.
                            Добро утро и успешен ден!
                            това е флат позишън- къс и дълъг едновлеменно в една двойка. /при този случай блокираш 1% маржин/
                            хеджа е когато имаш друга двойка или инструмент за застраховка на първата, за ограничаване на евентуален риск.

Коментар

• Първоначално изпратено от QWERTYAS
                              Първоначално изпратено от iuh
                              При всички, които използват платформата МТ4 !!!

Успех !
                              Колега, става и при МТ3, нарича се "хеджиране" /по-старите биха обяснили дали и при МТ2/. Успех.

Коментар

• ситигруп против мизухо по въпроса за Хиената - н1 срещу н2 - битката на титаните - американците са прави че търсенето на техните ценни книга е доста високо ... но кои друг ако не мизухо ще е наясно с японската икономика ... така че н2 за мен е спеца а Н1 си е надутия гъсок дето ако малко изгуби от някоя дълга бълха го ухапала ... аиде сега залагаите

в краина сметка ако заления пампаец яде бои по всички фронтове и банк н1 се изръси по малко дълги против иената - това не моге да спре двигението , само ще го позабави , както и става , но затова пък като тръгне ми се ще да съм пред екрана

а до стопчетата са има нема 10 пипса

Коментар

Working...
                                X