If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ha, ha, ha....izvinqvam se na po-nabliudatelnite, ama si mislq kak EUR-oto she padne, zatova i dvata pyti sym pisal za bearish vision....
vtoriat pyt e bullish ) aidi GL.
Kuki, a men na me pitash na kakvi pozicii sym,a? Mai she ti se obidq :00)
Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.
Ако питаш за демо-то - да естествено.. то как мислиш че се правят 1000% от форекс - отваряш цялата сума в демо и летиш
Коментар
bad player
forex
това за 50 ЛОТА, повтарям: "60 лота" сериозно ли го говориш ?!?!?
то Пирогов верно е близо, ама инфаркта не ми мърда .....
кви са тия нерви, къв е тоя стомах...бреййй
Сигурно трябваше да направя уговорката че прогнозата има ориентировъчен характер, основава се на прогнозата за времето за следващите 2 дни и не се знае кога отново ще бъде променена...
Предоверяването ако не ви донесе инфаркт, 100% ще ви олекоти джоба...
Промяна в стратегията няма да има до 23:00ч днес, 2 юни..
Успешен ден на всички...
malkia, как си? на какви позиции сте? $, driverf1, forexboy, Иване, а вие? Дайте малко да погледнем пазара, че аман вече от тия интересни коментари в Инвестора
Коментар
13:27 ID2
MA
id2, ne si li se obarkal malko:
observer//probvai po-dobre kombinaciqta ot MA 13 i MA 34. Kogato grafikata e pod dvete vajat samo sell signalite, kogato e nad 2 te: naglasata e mecha. Uspeh i kysmet.
Коментар
mmn
forex
informirai ni predwaritelno za takiwa interwencii w deltastock
За да спазвам модните тенденции си отворих демо в делтасток и ще ви информирам за открити позиции там
(понеже на реалния си акаунт просто стискам праволинейно дълга позиция и не мисля да променям нещата)...
???, за кое по-точно ми пишеш, че не съм прав - за нивата в 04:00 и 08:30 ли? та това всеки може да го провери...
fxtrader, специално в случая уж не става дума за нов трейдър, точно затова го и коментирам, иначе просто бих отминал..
observer//probvai po-dobre kombinaciqta ot MA 13 i MA 34. Kogato grafikata e pod dvete vajat samo sell signalite, kogato e nad 2 te: naglasata e mecha. Uspeh i kysmet.
Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.
Коментар