EUR/USD - SELL 1,1950 SL-1,1980 TP-1,1900(1,1850)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Добро утро и от мен !
Ето и мнението на някои колеги :
Sell EUR/USD at 1.1975 SL/Reverse 1.2010 TP 1.1900
Sell GBP/USD at 1.7700 SL/Reverse 1.7740 TP 1.7640
Buy USD/CHF at 1.2900 SL/Reverse 1.2865 TP 1.2970
Buy USD/JPY at 115.60 SL/Reverse 115.20 TP 116.15
Sell AUD/USD at 0.7495 SL/Reverse 0.7520 TP 0.7450
Buy NZD/USD at 0.7000 SL/Reverse 0.6965 TP 0.7070
Успех на всички !
Коментар
-
Първоначално изпратено от rossenПървоначално изпратено от salminМисля , че чисто технически погледнато- никакво значение нямат новините / в случая урагана / - Елиът и Фибоначи го доказват !!!!
Та след горепосочената твоя констатация мнението ми е че си пътник. Не ти лично, разбира се, сметката ти - за нея става дума.
Има два варианта - или вече си облякъл бялата роба и си се отказал от всички земни радости /съдено от горното ти заявление/, или си тръгнал по тоя път, но още не е късно. Дано е второто.
Вярно е , че и новините се отразяват- но ...не всичките- и не постоянно- виж - какво стана в четвъртък-петък.Е- да ама не !!!!
Коментар
-
Вижте поведението на Е/Д от м. юни до сега. За мен това е паритед, или консолидация или както искате го наречете. Интересно до кога ще продължи? Няма да се изненадам ако и декември сме на тези нива +/-/ една фагура. Може ли някой да ме убеди че сме в тренд? От една страна е страшно изгодно за стратегия, от друга е ходене по ръба на бръснача./Всеки момент може да отлепи в "нежеланата" посока./ Играя само краткосрочни и дневни, без стопове. Инак риска е голям! Но от мен съвети не взимайте! Аз и друг път съм писал че играя против всякакви правила. Между другото - къде изчезнаха старите играчи от преди два-три месеца?http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от salminМисля , че чисто технически погледнато- никакво значение нямат новините / в случая урагана / - Елиът и Фибоначи го доказват !!!!
Та след горепосочената твоя констатация мнението ми е че си пътник. Не ти лично, разбира се, сметката ти - за нея става дума.
Има два варианта - или вече си облякъл бялата роба и си се отказал от всички земни радости /съдено от горното ти заявление/, или си тръгнал по тоя път, но още не е късно. Дано е второто.
Коментар
-
СТРАШНО УМРЯЛ ФОРУМ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НЯМА ЛИ ТУКА ХОРА С РЕАЛНИ МНЕНИЯ И ОБСЪЖДАНЕ ??????????????
КАКЪВ Е СМИСЪЛА ДА СЕ ИЗКАЗВАТ МНЕНИЯ ПОСЛЕ РАЗВИТИЕТО ?????????? - ВЗЕМЕТЕ ПРИМЕР ОТ РУСНАЦИТЕ !!!!!!!
АКО ТАКА ПРОДЪЛЖАВА...- АЗ СЪМ ПРОСТО чао !!!!!!!!
/ Това е и зради 2 мата ВАРНАЛИИ - в пълна мяра !!!!!!!!!
пп. Бос - давай да променим нещата !!! Инъче...просто т.....к работа !!!- не можем да си помагаме / нали това е смисъла на цялата работа ????!!!! /Е- да ама не !!!!
Коментар
Коментар