IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• На платформата на FXCM преди около половин час имаше много интересен шип от 40п нагоре при USD/CHF, за около секунда. Някой вижда ли го при друг брокер?
    In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• мт4

Да но проблема май беше с днешния ъпдейт , а този новия дали ми се е появил няма как да разбера защото се е бъгнал тотално май.Изобщо не се закача! Някой има ли проблем, като моя та като се оправи да пише.
      D.Y.F-091066

Коментар

• МТ4 на всички демо сървъри не работеше до преди малко. Сега се появи ъпдейт до версия 184 и след ъпдейтване заработи нормално.

Коментар

• Първоначално изпратено от PUL
          целта на интрадей биковете eur/usd 1.2045, да имат в предвид че там има залъгалка за мечоците
          PUL перфектна прогноза надявам се и пергектно отиграване. Желая ти още профити тази седмица. Адмирации
          http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Re: Въпрос !

Първоначално изпратено от nass
            Първоначално изпратено от QWERTYAS
            Има ли брокер базиран на МТ4, който да не затрива акаунта след 7 дни ????? ( става въпрос за Демо )
            Точно сега ми загина и акаунта в ПК 95 след доста добра седмица....нали няма как да ги разоря с Демото......

изтегли я от СТС и потвърди за да ти стане постянна ,имаше някакъв номер но не си спомням
            или изпрати мейл на съпорт стс бля,бля от прозореца хелп
            Хммм.....днес се регистрирах за новия конкурс на СТС, но не мога да изтегля нито МТ4, нито МТ3 ( кой знае защо за конкурса се изполва старата версия )....постоянно ми дропи техния сървър !!!!

Ако си спомниш нещо в тази връзка ще съм ти благобарен ако споделиш !!!

Коментар

• WASHINGTON (AP) - President Bush named top White House economic adviser Ben Bernanke as chairman of the Federal Reserve Board on Monday to succeed the near-legendary Alan Greenspan.
              In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Re: Въпрос !

Има ли брокер базиран на МТ4, който да не затрива акаунта след 7 дни ????? ( става въпрос за Демо )
                Точно сега ми загина и акаунта в ПК 95 след доста добра седмица....нали няма как да ги разоря с Демото......

изтегли я от СТС и потвърди за да ти стане постянна ,имаше някакъв номер но не си спомням
                или изпрати мейл на съпорт стс бля,бля от прозореца хелп

Коментар

• Въпрос !

Коментар

• Първоначално изпратено от iav
                    sell usd/jpy 20 000 115.48 stop 115.89
                    stop 115.55

при пробив на 114,90 добавка 20 000

Коментар

• gbp/usd

Хайде на асансьора
                      да не испуснем само етажа за слизане

успех

Коментар

• BE CAREFUL!!!

Fed/Bernanke: NBC White Hse corr David Gregory reporting officials
                        confirm Ben Bernanke is the Bush administration choice to replace Alan
                        Greenspan as Fed chair.

Provided by: Market News International

В 20.00 BGT

Коментар

• Първоначално изпратено от iwo
                          Добро утро и от мен !
                          Ето и мнението на някои колеги :

Sell EUR/USD at 1.1975 SL/Reverse 1.2010 TP 1.1900

Sell GBP/USD at 1.7700 SL/Reverse 1.7740 TP 1.7640

Buy USD/CHF at 1.2900 SL/Reverse 1.2865 TP 1.2970

Buy USD/JPY at 115.60 SL/Reverse 115.20 TP 116.15

Sell AUD/USD at 0.7495 SL/Reverse 0.7520 TP 0.7450

Buy NZD/USD at 0.7000 SL/Reverse 0.6965 TP 0.7070

Франка и хиената съм ги играл точно така !
                          Успех на всички !

всичко за 1 = бързо зануляване
                          Грешиш ! Така ги бях играл рано сутринта преди да видя тези "сигнали". Те всъщност не ме интересуват много, когато играя интрадей ! От Франка измъкнах 40 п. а от хиената 25 п. при 100К за всяка позиция ! Не беше лошо до обяд !!!!

След 16ч Франка ми донесе още 49 п. ( естественно на сел ! )

Но тъй като следя внимателно движението на хиената в средносрочен план мисля, че сме във втора корекция на 38.2 %, но няма да стане реверс на тренда поне до февруари/март 2006
                          Имам дълги позиции там и ще чакам да събирам плодовете
                          Предпочитам да играя тези двойки по много причини ( най-вече защото ми носят добри печалби - миналата седмица съм с +47 %, но и защото ми допадат. Между тях има една особенна връзка, даваща ми възможност да прогнозирам скалпови движения много точно ! Ако я уловиш и ти няма да ти проблем да направиш 100 % за десет дни ( лично аз не харесвам игра с толкова голям риск )

Успех !

Коментар

• sell usd/jpy 20 000 115.48 stop 115.89

Коментар

• Първоначално изпратено от iav
                              sell usd/jpy 30 000 115.67 stop 115.89
                              затворени на 115,35

Коментар

• Първоначално изпратено от QWERTYAS
                                Добро утро и от мен !
                                Ето и мнението на някои колеги :

Sell EUR/USD at 1.1975 SL/Reverse 1.2010 TP 1.1900

Sell GBP/USD at 1.7700 SL/Reverse 1.7740 TP 1.7640

Buy USD/CHF at 1.2900 SL/Reverse 1.2865 TP 1.2970

Buy USD/JPY at 115.60 SL/Reverse 115.20 TP 116.15

Sell AUD/USD at 0.7495 SL/Reverse 0.7520 TP 0.7450

Buy NZD/USD at 0.7000 SL/Reverse 0.6965 TP 0.7070

Франка и хиената съм ги играл точно така !
                                Успех на всички !

всичко за 1 = бързо зануляване

Коментар

Working...
                                X