IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• forum

Бих желал тук да се коментира само движението на валутите,като всеки който желае да направи своята аргументирана прогноза.Надявам се това да стане приятно място за дискусии на участниците на този пазар.

Мненията на ? от последните няколко часа:
    18:51 - Петър, анти, как сме?
    21:03 - mTrader, a ti na kakvo si dnes?
    21:07 - tam dneska maj po4iivat )))
    21:14 - ) ama ti si golqma lisica... ot dosta vreme may se zanimava6...?
    21:19 - ) o6te ot telefonnata era?
    21:32 - бил си май навън...
    21:45 - лаф да става... еврото май не ще да пуска?
    21:54 - дано, ама май джапанките трудно го вдигат...))
    22:01 - че даже и 1.1860... слагай ордери, да не мислиш цяла нощ да се занимаваш с него...
    22:04 - а при теб, много зелен, как е хавата?
    22:17 - ti wleze li ?
    22:22 - между впрочем, аз играя от гледна точка на логически анализ и психология,тия математики не ги чаткам много...
    22:36 - az sym pri Delta
    22:49 - kato za na4alo e dobre...broker li si tyrsi6?
    23:15 - malko tehnikata im iizneverqva na momenti...
    07:39 - Как виждате развитието на gbp/chf??

?, не намираш ли нещо смущаващо или да ти поставя задачката по следния начин: "Открийте разликите"!
    Куки и Петър, моля да ме извините, че ви цитирам, но така става по-нагледно за Господин ?

Коментар

• forum

Мисля уважаеми, че самият автор на първата реплика във форума,беше така любезен да се присъедини към нашите дискуси... И я стига вече стия неуместни забележки-нито сум обидил някой, нито говоря мръсотии...тогава си траехте, сега много знаете...

Коментар

• prognozki

kuks ,... glej kvo izmislih
        ne mislish li che euroto moje da pochine malko kato stigne 1.215-84 , shtoto ot 1.2210-30 nagore ima 1.25 i t.n

61.8 fibo ot 1.4577-1.2150 , fibo proj 1.2184 ot poslednija napun , a i 1/0.8225 = 1.2158
        i togava 1.1380-60 idealna cel za korekcija ......

Коментар

• forum

Kuks: dobre, njam problem to ne e spe6no.

Mejdu drugoto ako njakoi sledi EUR/GBP, kak mislite, ste se vdignem li kum 7100 i nagore poneje sam long i 4akam probiv nad 7100, ako ima mnenia bih se radval da gi 4uja.

za foruma: moeto mnenie e 4e ot edno izvestno vreme tuk ne6tata se razvaliha. Mnogo molja novite u4astnici vuv Foruma, da
          se suobrazqwat s temata na su6tia i ako sa zabravili za kakvo stava duma - da poglednat naj-dolnia red na Foruma.

Коментар

• prognozki

Тъй като моят уважаван приятел отвори дума, не мога да се въздържа да кажа нещо относно Делтата: не са зле, като изключим сравнително мудното изпълнение на поръчките, и така досадните "нови цени" !! Има и един друг проблем: при почти всяка сделка, ми изчислява грешно новото салдо... Трябва да изляза от платформата и да вляза отново, тогава" влиза в час"... ))

Коментар

• prognozki

хайде на кака пиленцата да ходят по кутийките
              http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• eur/usd

Kukuvicata, не искам да ти досаждам, но бих искал да проведа с теб един телефонен разговор. Ако имаш желание можеш да ми позвъниш на 088 600 930 или ми даи твоя тел. номер и ще те потърся.

Коментар

• eur/usd

Lubo, каквото и да се случва ще се случва следващите 3 месеца, после поне аз обръщам сериозно (засега поне така мисля)...

Дълго време бях клиент на FXCM (още имам акаунт там, който не съм закрил напълно), но сега съм клиент на Делтата - дано пак не запали темата за брокерите това.
                  Смятам че Делтата има непосилни комисиони за дребни играчи (поради голямата комисиона на лот за малко лотове), но за мен единия пипс отгоре над стандартните брокери (които предлагат 5 пипса спред) е напълно нормален, имайки предвид допълнителните екстри, които ми дава търговията с тях, за които съм споменавал...
                  Иначе и за мен е по-добре да знам, че брокерът ми е 100% сигурен, но разчитам на това, че БНБ и ДКЦК поне малко си знаят работата, а и засега проблеми не е имало.
                  Това надявам се дава отговор за обемите.

Коментар

• forum

leka i dohodna.... ))

Коментар

• forum

???, за съжаление не мога, в офиса съм, а оттук ICQ не бива да ползвам.
                      Ако искаш нещо специално да говорим - дай мейл и няма проблем ще опитам бързо да отговоря...

?, от тези 15 последни твои съобщения дето изредих, нито едно не беше по темата... Повече няма да говоря за това, ако не си разбрал какво искам да ти кажа, няма и да разбереш явно.

Коментар

• eur/usd

Saglasen sam s kukuvicata, che uptrenda prodaljava i 1.2200 e samo short term target. Tazi godina savsem vazmojno e da posetim 1.32-1.35.
                        Kukuvica, taina li e da mi kajesh prez kogo targuvash (imam predvid broker) i s kakvi obemi?

Коментар

• eur/usd

Според мен gbp/chf e силно за нагоре...

Коментар

• eur/usd

Kuks moje6 li vleze6 v ICQ-to ?

Коментар

• eur/usd

Приятел, не съм написал нищо, което да не е свързано с темата за форекса...( с изключение отговорите на твоите заяждания) Форума за това е форум, за да се пише. А за прогнози и коментари, мисля че съм давал достатъчно, при това, струва ми се ,без да съм грешил много...

Коментар

• eur

17.06.2003 12:00:00 Германия ZEW индекс юни 19,0 , uspeshen den na vsi4ki

Коментар

Working...
                                X