IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• triple top

mnogo zelen ,я кажи някой виц за форекса..)) -за разтушаване малко на атмосферата...

Коментар

• triple top

Vremeto, gledah i trite grafiki H1, H4, D. Triple top - chasten sluchai na glava -ramene. Trudno mi e da go vidq. Neka i drugite si kajat mnenieto.

Коментар

• GBP/USD

Mom4eta nali razbirate 4e ne sam iskal da obidia ili obwinia nikoi, plus twa az Petar
        sam go priznal otdawna

Коментар

• GBP/USD

И между другото , аз на момчетата които съм обучавал ВИНАГИ им повтарям - "Видите ли печалба я
          прибирайте защото лоша печалба няма,има лоша загуба"

Коментар

• GBP/USD

mTrader напълно прав си.Аз късите кабели от сутринта си ги затворих на 1.6774 и сега съм отново къс от 1.6843

Коментар

• GBP/USD

Az ne uprekwan nikoj prosto w4era go diskutirahme ako stawa za wapro men kabela mi e ot dosta
              predi twa ot 1.6720. Prosto obsajdame nali za twa e foruma )

Коментар

• GBP/USD

Значи ... : нека да уточним нещо. Поне аз така мисля че трябва да е !
                Всички "препоръки" за игра или това което всеки казва "... аз влизам къс .... или дълъг ..."
                еди къде си , са за дневна игра , а когато някой споделя стратегия или long term позиция, то
                тогава той се обосновава...... за интрадей 40-60 пипса в двойка за нищо ли ги имате ????
                Сутринта аз и Петър като продадохме GBP/USD , не мислете че ги държим още.
                Сигурен съм че и Петър е затворил 70% от позицията на 40-50 пипса печалба...
                Така че упреци като " е сега какво правим с тоя кабел " ми звучи съвсем необоснован упрек...

Коментар

• GBP/USD

Az biah skasil $/yen ot 118.30 no mi se obadiha 4e niamam margin i ja zatworih 118.20 sega
                  me e jad moje bi triabwa6e da zatworia edinia paund

Коментар

• GBP/USD

Krasi аз малко избарзах и скъсих GBP/USD 1.6843 но до 1 час със сигурност ще излезе тази позиция и
                    щом я затворя продавам паунд/суиси, въпреки че той вече бори 2.20 да го пробива за надолу.

Коментар

• GBP/USD

Slojih stop na 1.6970 account = 0 i twa e

Коментар

• GBP/USD

Petar kwo prajm s toja paund ne stana kakto go mislehme

Коментар

• EUR/USD

Iskam da obsadim dali tova koeto se vishda na H1, H4 i D1 ne otgovaria na triple top. Spored vas izpalneni li sa vsi4ki uslovia za tazi forma.

Коментар

• За

finansowiq plyh тогава ВЕДНАГА го продавай на 1.1795 за да направиш 70 пипса(ако ти стиска де)

Коментар

• За

e to eur/usd targeta mu e 1.1720 w momenta nqma smisal da se kupuwa sega

Коментар

• За

Sell GBP/USD at curent levels 1.6840/50 S/L 1.689 target 1.675 (for intraday)
                                Sell GBP/CHF at 2.2020/50 S/L 2.214 target 2.175
                                Buy EUR/USD at 1.1770/80 S/L 1.1720 target 1.1910
                                GL

Коментар

Working...
                                X