kabela goni 8680
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Както казва народа "шофьор на голф е диагноза".
"бате Генади" знам, че не е вчерашен и няма да се остави на едни 100тина пипса корекция я. Тоя голф харчи - трябват пипсове.
Лошо няма - просто петъците за кофти дни за търсене на нови върхове в тия кросове.
Аз малко повече от 3 месеца се блещя на мониторите и да ти кажа още на първи опит се сещам за един ден с 350 пипса корекция в евро йена и повече от 400 в британския паунд йена. Ако се опитам и по тежки дни ще се сетя. Та мисълта ми е кат видиш, че се появят по големички барове на 4ч особено, следи много внимателно как се движи цената преди да умножаваш позицията, че за 2 дена може качиш голфа на трупчета.
Днес не е такъв ден ама има ще време и при един по-масивен скуйз може да създаде топло усещане. Особено с тая намаляваща ликвидност с всяка изминала минута.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4enПървоначално изпратено от SGGПървоначално изпратено от al4entova evro mi skusa nervite ..dano amerikancite imat ideq kakvo da pravqt s nego) shte se hedjira nqma da imam izbor
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4entova evro mi skusa nervite ..dano amerikancite imat ideq kakvo da pravqt s nego
в момента сме много близо до 1.2700 и според мен чисто психолигически пазара ще го докосне днес.
Незнам дали ако пробие 1.2700 да ще слезе надолу, някой с повече опит да каже. Но аз продължавам да споделям мисълта че пазара подкрепя еврото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SCНаправо ме смля тука - "скъпата западна кола" Голф ли била?
Иначе ти стискам палци с таз позиция.
Относно позицията - може и да е така, естествено бате ви Генади не е вчерашен и наглежда позицията си из късо, като във всеки момент мога да я затворя на минамална загуба, ако се наложи, въпреки че се съмнявам. Както виждаме, нито изказванията на Муто, нито CPI, нито поскъпващия китайския юан могат да помогнат (засега) на йената, но както казах вече, бате ви Генади не е вчерашен и макар само за 3 месеца е изучил всички номера на мафията.
Успех.
Коментар
Коментар