IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• kabela goni 8680

Коментар

• Както казва народа "шофьор на голф е диагноза".
      "бате Генади" знам, че не е вчерашен и няма да се остави на едни 100тина пипса корекция я. Тоя голф харчи - трябват пипсове.
      Лошо няма - просто петъците за кофти дни за търсене на нови върхове в тия кросове.
      Аз малко повече от 3 месеца се блещя на мониторите и да ти кажа още на първи опит се сещам за един ден с 350 пипса корекция в евро йена и повече от 400 в британския паунд йена. Ако се опитам и по тежки дни ще се сетя. Та мисълта ми е кат видиш, че се появят по големички барове на 4ч особено, следи много внимателно как се движи цената преди да умножаваш позицията, че за 2 дена може качиш голфа на трупчета.
      Днес не е такъв ден ама има ще време и при един по-масивен скуйз може да създаде топло усещане. Особено с тая намаляваща ликвидност с всяка изминала минута.

Коментар

• Бат Коко май ни е обиден.Ако е така аз му се извинявам от името на всички и го моля да даде една актуална прогноза за еврото.

Коментар

• Re: eur/usd

Първоначално изпратено от VIP
          a kakva ti e zelta pri CAD ?
          Пак около 1.13

Коментар

• Re: eur/usd

a kakva ti e zelta pri CAD ?
            Първоначално изпратено от 4x_technik
            лонг 1.2687

Коментар

• eur/usd

лонг 1.2687

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en
                Първоначално изпратено от SGG
                Първоначално изпратено от al4en
                tova evro mi skusa nervite ..dano amerikancite imat ideq kakvo da pravqt s nego
                ako ne oburne ot tuka next target 2740 i moje bi ne posleden
                az sum kus ) shte se hedjira nqma da imam izbor
                Както казва Коко, трябва да има изненада, аз съм дълъ до 1.28

Коментар

• Първоначално изпратено от SGG
                  Първоначално изпратено от al4en
                  az sum kus ) shte se hedjira nqma da imam izbor

Коментар

• Re: usd/cad

az oshte ne sam zatvoril, no v 15 i 19 h se biah gaziral IAKO !

Първоначално изпратено от 4x_technik
                    айде пак шорт 1346

Коментар

Коментар

• usd/cad

айде пак шорт 1346

Коментар

Дано, ама днес е беден на новини от щатите,
                          в момента сме много близо до 1.2700 и според мен чисто психолигически пазара ще го докосне днес.

Незнам дали ако пробие 1.2700 да ще слезе надолу, някой с повече опит да каже. Но аз продължавам да споделям мисълта че пазара подкрепя еврото.

Коментар

• Първоначално изпратено от SC
                            Направо ме смля тука - "скъпата западна кола" Голф ли била?
                            Иначе ти стискам палци с таз позиция.
                            Естествено, че Голф е най-добрата кола - хем спортна, хем лимузина. Особено ако е с тунинг като моята - лети джанти, спортен волан, туба и фолио на стъклата. Не ти се вярва, но когато паркирам пред БИАД всички гледат мен, така че споровете са излишни.

Относно позицията - може и да е така, естествено бате ви Генади не е вчерашен и наглежда позицията си из късо, като във всеки момент мога да я затворя на минамална загуба, ако се наложи, въпреки че се съмнявам. Както виждаме, нито изказванията на Муто, нито CPI, нито поскъпващия китайския юан могат да помогнат (засега) на йената, но както казах вече, бате ви Генади не е вчерашен и макар само за 3 месеца е изучил всички номера на мафията.

Успех.

Коментар

• nqma

Коментар

• Днеска няма ли никакви новини. Егати и спокойствието

Коментар

Working...
                                X