IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• gbp/chf

? не бе братче, в банката си има Reuter"s дилинг за тая работа,а освен това какво лошо му има на
    телефона?Ти бъди във вярната посока,направи 2 фигури, пък голяма работа че ще пропуснеш 10пипса.

Краси, кабела върви със страшна сила към 1.6760/70 и ако го пробие 1.672, 1.665 , 1.658
    Успех на всички спекуланти

P.S.Krasi докъто постна и той(кабела) го виждаш къде е 1.679

Коментар

• FOREX

Nostradamus Systems Ltd. All rights reserved.

Коментар

• GBP/USD

Petar kakwo misli6 za GBP/USD dali 6te sleze pod 1.68

Коментар

• FOREX

Interesuvam se kade moja da namerq profesionalni plateni prognozi. Shte sam blagodaren na vseki koito moje da mi dade informaciq.
          http://forexnews.bg

Коментар

• FOREX

Согласно опубликованному сегодня протоколу заседания Комитета по денежной политике Банка Англии от 4-5 июня, за то, чтобы оставить процентную ставку по сделкам репо (Repo rate) без изменения на уровне 3.75%, проголосовало шесть членов комитета из девяти. Трое выступили за снижение ставки на 0.25% до уровня 3.50%.

Коментар

• gbp/chf

Преди осем години !! Сигурно е била голяма мъка тогава...с тия телефони..)) ??

Коментар

• gbp/chf

благодарение на твоята прецизна прогноза от края на миналата седмица, която ме насочи към него, и на мен ми стана такъв..))

Коментар

• gbp/chf

Не зная до колко gbp/chf ти е любимец но на мен определено ми е такъв и го търгувам основно от 8г.

Коментар

• gbp/chf

нне подценявайте шансовете на любимеца ми за нагоре..))

Коментар

• usd/jpy

buy 118.50 Target 119.30/65 SL117.95

Коментар

• eur/usd

Sell GBP/CHF at curent lvls 2.2020/40 S/L at 2.2090 target 2.1910 next 2.184 next 2.1730 next 2.1670
                        GL

Коментар

• eur/usd

23:13 17.June.2003

Аналитик Дейв Солин из FX Analytics, оценивая техническую картину по евро/доллар, напоминает о своих недавних рекомендациях установить лонг на уровне $ 1.1750. Он ожидает, что евро проверит максимумы вокруг $1.1985/00, что выше уже достигнутой цели в $1.1915/25. Солин предупреждает о необходимости выставления жесткого стоп-приказа ниже линии поддержки тенденции в $1.1730/55. Текущий анализ графика предполагает рост, по его мнению, прежде чем рынок ожидает серьезная коррекция фигур на 8-10 вниз, хотя выбор времени для такого падения -задача сложная, отмечает Солин.

Коментар

• eur/usd

analiz na eur/usd H1 ot elliot wawe analizerII Pro :
                            There are no valid Elliott Wave trades available at this time. Stay out of the market.
                            Extensive Elliott Commentary for eurusd, h1 (Hourly) at 23:00 17-Jun-2003 with one incomplete pattern:
                            Wave (B) of the Intermediate degree inverted Flat with a good rating of 134.1
                            is expected to complete in the price range 1.1272 to 1.1702, but more probably
                            between 1.1471 and 1.162. This wave could complete anytime between now
                            and 17:00 17-Mar-2004, but is most likely to complete sometime
                            between 13:00 02-Jul-2003 and 07:00 30-Jul-2003.

After wave (B) is complete, expect the market to continue up into wave (C),
                            which should be a five wave Impulsive pattern. Expect wave (C) to be about
                            the same length as either wave (A) or wave (B).

Current Analysis Settings:

- Analysis Start Date: 19-May-2003
                            - Analysis End Date: 17-Jun-2003
                            - Label Range: 15 - 50
                            - Preferred Count Labels: 25
                            - Allow Brief 4th Wave Overlap: False
                            - Allow Extended 5ths: False
                            - Min Rating: 65
                            - Include Hidden Waves: True
                            - Interpolate For Speed: False
                            - Include Uncommon Waves: True
                            - Include Rare Waves: True
                            - Bias Towards Beginning of Data: 8
                            - Bias Towards Major High/Low: 8

Коментар

• eur/usd

Lubo, утре ще свършим тая работа, чак сега прочетох какво си писал във форума - наистина ми отне много време да намеря какво си писал, но какво да се прави...

Коментар

• GBP/CHF

айде, лека, и дано да бъде и доходна...))

Коментар

Working...
                                X