If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
mTrader, iskam da znam vazmojno nai-mnogo za technicheskia analiz, ne mi stiga samo edin metod, kolkoto i uspeshen da e toi.
za fractalite naprimer: moje da se izpolzvat v 3 varianta, v zavisimost ot tova, kakvo e saotnoshenieto na vremto sprqmo cenata po Gann.
neuk, mnogo se draznq ot hora, deto zadavat mnogo vaprosi, uj da se uchat, pyk nikoga ne se nauchachavat i sled vreme mi zadavat syshtite vaprosi...
tupo e nali?
Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.
Здравейте,приятели.
Куки,много ми е драго да те видя.Не съм на море,просто не виждам смисъл да се включвам.
Ти какво направи с дългите позиции EUR/USD?По мои сметки ще има задълбочаване на корекцията.
Тренда за сега се движи от дневната като участие за съжаление има и от седмичната графика.
Кукс мога ли да се обадя на Liubo да ни свърже?
Драга Seafoam,проверявам си пощата редовно.Не съм получавал от твоите прогнози от 18.06.,
която беше последната.Много ще се радвам ако продължиш да ми изпращаш,ти решаваш.
Изглежда е станала някаква грешка при трансфера.
Успех на всички Вас приятни и "неприятни" бърборковци.
Горното не се отнася за приятелите.....
Ваш DRIVERF1......
„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
anti111
gbp/usd
kakvo mislite za pokupka na gbp/usd ot tezi niva 1.66...neshto stava s jpy...pri tezi niva na drugite valuti, bi trqbvalo da e okolo 119...idei?
Използвам форума, само за да кажа здравейте на malkia, forexboy, Ivan, driverf1, $ и останалите ми приятели от форума.
Успешна търговия и на тях и на останалите
Коментар