IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• edno maze

Момчета,днес наистина сте много нервни! Много задружно нападате едно момиче,а това не ви прави чест...Всеки има право на мнение, без значение дали е от мъжки или женски пол.Оставете личните конфликти настрана и си го изкарвайте на пазара. Успех и спокойствие на всички!

Коментар

• ta6aka na strana

Пешо, ама ти май си и нехрамотен бре. Вече със сигурност го знам!

Коментар

• ta6aka na strana

q kajete sega mneniq za eur/usd??????stiga gluposti.

Коментар

• edno maze

da... kato psiholog go priznavam...

Коментар

• edno maze

Маце,виждаш ли колко е забавно тук!
            Вече си имаш и "психологически портрет" - от шаман-пишман "психолога" ни.....

Коментар

• edno maze

Petio, 4esto li se dyni6 i splateni prognozi... ?? Maze, stoi si, samo obe6tai da dava6 verni prognozi... )))

Коментар

• edno maze

abre mazence,trqbva li da ti iskam razre6enieto za da iskaja mnenie tuka,q da te pitam kade si u4ila za forexa?
                moje bi ako bqh jena i az nqma6e da si pla6tam........i vapreki vsi4ko sam dovolen ot petar za tova na koeto me e nau4il
                (moe mnenie)ako ti ima6 na kakvo da me nau4i6 i na teb 6te platq,i na teb REKLAMA 6te pravq sled tova.

Коментар

• FORUMA

.......нищо ново!

Коментар

• FORUMA

edno maze от това което видях написано от теб си правя следните изводи за твоя нрав или казано по-
                    официално "психологически портрет"

1.Подаваш се на емоции - лош съветник и навик за този пазар.
                    2.Избиваш комплекси - това че си жена,че не те оценяват само защото си жена,и подобните феминистки
                    лозунги
                    3.Може да си в цикъл ? - разбирам те
                    4."Пийнала си водичка" - пак те разбирам
                    5.Днес вече за 4-ти път казваш збогом, а все още си "сред" нас
                    6.Попаднала си в този бизнес случайно и си мислиш "Всичко мога,всичко знам, а оня там за къв се
                    мисли"
                    7.Възраст между 24-27г.
                    8.С форекс се занимаваш не повече от 2г.
                    9.Нямаш постоянно гадже,а бройкаш или те бройкат между другото , чат-пат
                    10. Е следствие от 9 и те "сърби" та си го изкарваш на пазара.
                    11.Попрочела си някоя и друга книжка,но това не е гаранция за знания.Има много "хитринки" които за
                    да ги изучиш ще трябва да си ПЛАТИШ със собствени или на институцията за която работиш ЗАГУБИ
                    12.Последното защото мога и до 50 да ги докарам. НЕ КАЗВАЙ ХОП ПРЕДИ ДА СКОЧИШ

Успех и умната ей.Петък вечер е.Излез с приятели,забий си гадже,разпускай.

Коментар

• FORUMA

maze, to v slu4aq stana antireklama, 6toto Petio mai pak se izdyni... pri tova s platena prognoza.......

Коментар

• FORUMA

Много сме директорите.......

Коментар

• FORUMA

Momcheta i momicheta! Za poreden put vijdam kak vsichki se palite za gluposti. Prosto ne razbiram kakuv tolkova vi e problema! Chetete si postingite i shtom neshto ne vi kefi prosto go preskochete. Zashto trjabva da mu otgovarjate. Njakoi si pravel reklama, drug ne daval dobri prognozi. Mi tova e edin forum be hora! Tova e Internet! Nali vsichko s izkluchenie na parite, koito sa si vashi e virtualno. Kakvi sa tezi emocii?!?

Коментар

• FORUMA

!???
                            Какво те ядоса така?
                            Много бързо отстъпваш позицията си! - тука сме малко "нервен добитък"
                            Маце,имаме нужда от жена за цвят в форума))

Коментар

• FORUMA

VIJDAM,CHE FORUMA E SAZDADEN OT PETAR KARAIVANOV.

PODOZIRAM,CHE FORUMA SE IZPOLZVA ZA REKLAMA NA POSOCHENOTO LIZE.

NE CHE IMA NESHTO LOSHO - NO MI PISNA DA GLEDAM POVECHE TEZI PROSTOTII...

TAKA CHE,IMALO EDNO VREME ZA 2-3 DNI EDNO MAZE VAV FORUMA - I VECHE GO NQMA!

MOLQ - VAZHISHTAVAITE SE NA PETAR KARAIVANOV.

A KOITO ISKA - NEKA I DA MU PLASHTA /PO 300 EVRO ZA 70h/.

SBOGOM,MOMCHETA.JELAQ VI USPEH!

Коментар

• Петър Караиванов

pepi tozi pat sas kabela te izprevarih.haha

Коментар

Working...
                                X