IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Prognozata na Petar

a na men g-n Karaivanov mi dylji 100 pipsa : na 1.1457 toi kupi az prodadah

Коментар

• GBP

Mislia che nai dramatichno dvijenie ste ima pri GBP/JPY prez tazi sedmica(tri doji na weekly +engulfing)i probita neck line na daily target okolo 191.Aribadabar mislish li che trite doji na weekly mogat da se talkuvat kato tri star model?Mersi.

Коментар

• Prognozata na Petar

от две-три седмици чета форума,не много редовно,обаче веднага се набиват на очи супер неадекватните прогнози на Петър
        Ми той от 1.1630 безпереривно дава прогнози за дълго евро .Тоя човек ако наистина търгуваше реално ,отдавна да е фалирал.А днес се изцепи че стопа му бил
        около 1.11 Баси мазната лъжа Много е жалко че си се подвел да търгуваш по прогнозите му,той залага като най големия шаран на пазара.И 20 години да търгува
        пак така импулсивно и първосигнало ще обявява пргнози,пълно е с такива риби на пазара,ами не става за тая работа и тва е.Изобщо не играе реално,само търси балъци да
        им продава боклуците си,ако можеше да печели то нямаше да се занимава с продажба на книги и системи,нали ?
        Обаче и на мен ми помогна Петър,трябва да съм му благодарен Миналата седмица в началото бях лонг евро/ЦХФ 1.542 ,после на 1.5530 мисклех да обърна позицията,обаче що да видя:
        петър дал прогноза за скъсяване на евро/швейцарец баш на 1.553 ??!! Направо се ошашавих,оставих си позицията и на слеващия ден я закрих кат пич на 1.5560
        Ама как пък една негова сделка няма успешна,напротив почти всички са му обратни,това е нещо уникално

Коментар

• Elana

Bahti BG posrednicite!!!!

Коментар

• Elana

Вие наистина ме озадачавате, луди ли сте, толкова ли са ви много парите, мазохисти ли сте или просто сте демо трейдъри, че се занимавате още с Елана?
            Много ми е любопитно, защото мене ми трябваше само един месец, за да ги разбера що за професионалисти са, да си взема паричките и да бегам.

Коментар

• Elana

Sega se obajdah i kazaha 4e 6te smeniat servera cial den niama da rabotiat
              sdelki samo po telefona 980 09 03

Коментар

• Elana

niakoi znae li koga ELANA shte si pusnat servara neshto pak ne raboti

Коментар

• eur/chf

spored men pyrwo shte udari 1.5720 ,sled towa niwo nqkyde gledai ... no ti si reshawash

Коментар

• eur/chf

a koga sspored teb fin. plyh da skasia

Коментар

• Prognozata na Petar

ECB за разлика от BOE няма да кътне лихвите защото инфлацията е около 1.5% на годишна база.
                      Точно поради тази причина и еврото ще върви нагоре докъто в кабела и кросовете му ще има доста
                      скъсяване.Технически не ми се обяснява на дълго и широко.Ще спомена само че корекцията от 1.1930
                      приключи на 1.1400 . Ако използвате Болинджър+параболик+МА50+Ма21+Маексп.14 ясно ще разберете
                      за какво говоря.Приятен уикенд на всички.Аз си бия камшика към Дунава.
                      Towa e dosta dobra prognoza Petar. Niakoj be6e kazal 4e prawi to4no obratnoto koeto kaje6. I az zapo4nah
                      da go prawia i bez Bolinjar parabolik ili drugi nekwi takiwa se 4uwstwam po dobre. Na pat sam s edin lot
                      da izbia zagubata s 4etiri kogato me posawetwa. Jelaja kasmet na wsi4ki i ne slu6ajte mnogo mnogo razbira4ite

Коментар

• eur/chf

jet adski si praw si za towa 4e e short , oba4e e malko rano i riskowano da se skysqwa spored men

Коментар

• eur/chf

short eur/chf target 1.5475, next 1.5375. Vasheto mnenie

Коментар

• GBP/USD

закрих на 1.6516 , 65 пипса профит
                            ако го видя на 1.6532 пак ще го скъся

Коментар

• GBP/USD

shtoto fibo proj e na 1.6528 , a supp na eurgbp e 6855 i ako go ispusnat do .6810 naistina bi bilo jalko.

Коментар

• eurdoll

the fan не го гоня дъното.То просто си достигна(чисто технически).А за кабела докъто не излязат
                                лихвите на 10 -ти ще е доста ограничен спреда в диапазон от около 50-100пипса дневно.След това
                                "рали" надолу до към 1.6150-1.6240 от където трябва да посъбере сили за атака на 1.70++
                                Освен това на мен стопа в евро ми е на 1.1160 и ще удвоя на 1.1270 и 1.1180 ако евентуално ги видим
                                тези нива което много ме съмнява.Аз както знаеш не съм интрадей традер.Предпочитам шорт и средно-
                                срочна търговия от 3 до 25 дни за позиция(в случай че не удари стопа ;-) )
                                Успех.

Коментар

Working...
                                X