IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• cable

Картината която виждам е следната:
    на седмичната графика сравнявам върховете от 06.май 2002 съответно PKS-91.5207;
    05.януари 2003.с PKS-91.0045 и 19.май 2003 с PKS-85.5742.(трябва да поясна,че върховете на
    стойностите на вал.двойка,не съвпадат с максимумите на индикатора PKS,
    от 05 януари с три времеви единици,а от 19 май с четири,това е показателно за последвалото
    временно падане).
    На графиката за отразяване на движението на валутната двойка стойността се покачва,а на индикатора
    PKS-спада,получава се тройно непотвърждение.В същото време MACD също спада с тройно непотвр.
    Освен това на месечната графика,фигурата която описва Bollinger Bands показва умора на тренда,
    който всеки момент трябва да обърне посоката си.
    Би трябвало да има едно движение до към 1.63-1.64,водено под натиска от 1h до 8h графики,което
    ще докаже вече недвусмислено смяната на посоката на тренда.
    „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
    Джеси Ливърмор

Коментар

• tonite trade

за тая нощ взех решение да поскъся малко eur/yen - от текущото ниво със стоп на 135.30 и цел 132.50
      лека нощ и успешна търговия на тези които мислят да са онлайн

Коментар

• cable

driverf1, здравей, радвам се, че започнахме да се посъбираме...
        аз мисля че с момента кабела е в някаква консолидация и ще върви настрани известно време.
        на практика се запълни дупка май, която се формира при отварянето (не че разбирам много теорията за геп-а но знам че някои я поддържат)...
        за мен важно ниво си остава 1.62, след което почвам да следя дневните open и close и тогава ще реша дали нагоре или надолу...

относно euro/$ - там мисля че си е нагоре, ама то аз така си мисля.

Коментар

• cable

driverf1,здрасти!
          Знам,че е дългосрочна и ме интересува да чуя мнението ти

Коментар

• cable

$,здравей,
            вчера хвърли един поглед на месечната и седмичната графики.
            Това което писах е дългосрочна прогноза.
            Ще се опитам по-обстойно да анализирам в по-близко време.
            „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
            Джеси Ливърмор

Коментар

• cable

И аз пак се омотах в тоя кабел...
              Еврото, като гледам си лети към 1.1400 то ни прави мизерийки
              Идей?

Коментар

• cable

$, че то за някой вагонетката се обърна и сега бълбукаме из блатото ((

Коментар

• cable

driverf1,това си е ядрен зрив!
                  Много ми се струва...
                  Дай повече инфо защо и как го мислиш

Коментар

• cable

EUR/USD да се чете 1.1100-1.1150.
                    Джеси Ливърмор

Коментар

• cable

Здравейте приятели,днес цял ден бях в движение и сега сядам пред PC-то.
                      Гледам добре сте си хортували за кабела.

Куки,сега ще пусна една голяма "бомба",кабела го чакам да отиде до 1.52 и тогава смятам,
                      че ще ходи над 1.70.
                      За EUR/USD едно движение до 1.1150-1.1150 след това посоката е атака на 1.1933.

Успех на всички.
                      Джеси Ливърмор

Коментар

• cable

Току що заложих една " въдица" buy GBP/JPY at 188.79 и се надявам утре рибката да се хванала. За днес
                        бях до тук - денят беше повече от успешен за мен.

Коментар

• cable

1.6192 е 31.8% на движението от 1.6869 до 1.5775. Ако я направи тази корекция е много възможно да успее да отиде до това ниво, 1.6280. Аз мисля обаче че пробие ли 1.62 спокойно може да се целим в 1.65
                          Мисля си, че е възможно сега да върне до 1.5960, след което ще изчакам да видя дали ще направи импулсивно движение надолу и ще вляза дълъг от нива около 1.5960 или по-ниско с гореспоменатите цели.

Коментар

• cable

Аз съм дълъг в кабела от 1.5810 със стоп на 1.5940 и таргет 1.6280
                            Успех

Коментар

• cable

$, така или иначе ще ми вземе рано или късно тоя стоп на 1.5985, късите ми се виждат малко по-адекватни...
                              пък и нещо ми омръзна днеска, а се знам - сега е момента да натворя глупости ако остана да следя пазара...
                              Желая ви успешна търговия и приятна вечер!

Коментар

• cable

))
                                Накачулихме се ние...ама да не обърнеме вагонетката
                                Ще му сложа един лимит на 1.5920

Коментар

Working...
                                X