If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Kuks,
ako ne te zatrudnjava bi li izpratil i na men info za tova kakvo e dobre da se pro4ete ot na4inaest kakavto sam i az.
Blagodarja ti predvaritelno. adresa mi e vlady69us@yahoo.com
Коментар
Karaivan Pe6ev
forex
inde, gle"j k"vo ti kazva ada6a Karainaov i pravi obratnoto. Ot 10 godini kazva 4e tyrguva 4oveka, no ni6to ne e razbral. Tova mnenie go spodeljat i kolegite mu.
inde, може би погрешка си го адресирал до мен, но за да не занимавам форума ти пращам на мейла какво ще ти е полезно да четеш преди да се хвърлиш в реална търговия.
Петър е прав, че неподготвен не е добре да започваш търговия, защото по всяка вероятност много бързо ще загубиш парите си (макар на пръв поглед търговията на този пазар да изглежда лесна).
Но в крайна сметка никой не се е родил научен, така че защо и ти да не успееш.
Желая ти късмет! Ако има нещо - питай без да се притесняваш...
Коментар
Kuks
inde ако неможеш сам да си направиш чарта/графиките какво изобщо смяташ че правиш освен да си
губиш парите с пълна сила ?
Коментар
inde
Kuks
prosveti ni kade da tarsim technical analysys.blagodaria
Не е ли по-добре да да пиете вода от извора-Saxobank -http://www.forexmobile.com/default.aspx.Може да ползватв и WAP.
Успех на всички-независимо от това- бици или мечки! :-)
GBP/USD скочи яко от 1.6085/80 към 1.6120/25 долара след много по-силните от очаквнаията данни за продажбите на дребно в UK които качиха с цели 1.9%м./м. през юни. Сега е много важно да се види, дали въпреки тези силни данни, GBP/USD не ще успее да пробие над важната техн.съпротива към 1.6130/50 долара, което би било сигнал, че паунда е доста "прекупен" в краткосрочен план и поради това уязвим за началото на по-дълбока негова низходяща корекция поне.
do 15 h. i umnata
Коментар