IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd - Tasuki

E,pozvoli mi da ne se saglasq.Eto ti i obosnovka:
    za formirane na Bullish engulfing e neobhodim qsen probiv na 1.1607 Ako nqmash nishto protiv,hvarli edin pogled na:
    http://www.site64.com/charts_pdf/can...l_reversal.pdf

Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
    [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• eur/usd

Chicago na weekly ima mnogo silno bullish engulfing i spored men se razviva impulsna valna s posoka 1.193.

Коментар

• euro/chf

ico нищо съществено не очаквам да се случи за момента в euro/chf -рейндж 1.5440-1.5500 поне за
        момента

Коментар

• forex

Чета си разни такива анализи (дали са техни или преписани - все ми е тая) и се чудя дали не става същото като на фондовата борса?
          От няколко месеца идексите трябваше да ударят връх.... да падат под дъната от миналата година... пък те леко -леко си бутат все нагоре....
          Та и със еврото може да сме свидетели на такива номера...

Това е от Делта Сток
          През последните два дни EUR/USD се движи настрани между 1.1400 и 1.1520.

- Следващо основно ниво на съпротива пред валутната двойка е 1.1610. В случай, че еврото премине това равнище възможен е и пробив на следващото основно ниво на съпротива при 1.1735. При успех считаме, че европейската валута ще продължи нагоре и ще тества върха при 1.1930. В противоположна посока намираме, че е възможно еврото да достигне нивото на 20 дневната пълзяща средна при 1.1375 и на 100 дневната пълзяща средна при 1.1270. Те ще изиграят ролята на основни нива на подкрепа за валутната двойка.

- Възхода на еврото е краткосрочна тенденция и считаме, че линията на тренда при EUR/USD е низходяща в дългосрочен план. Вярваме, че валутната двойка ще достигне нива на подкрепа при 1.1000-1.0900.

Коментар

• Info

Info abe hubawo e kato puska6 taka nowinki da kazwa6 ot kade gi wzima6, ako ne e taina.

Коментар

• forex

Текущата сметка на 12-те страни от Еврозоната отбеляза подобрение през май (спрямо дефицита от 1.0 млрд. евро за април) като регистрира излишък от 2.0 млрд. евро на сезонно осреднена база. През май е регистриран спад на доходите (-3.0 млрд. евро) и текущите трансфери (-4.6 млрд. евро), частично компенсиран от излишък на стоки (+9.5 млрд. евро). Услугите (на сезонно осреднена база) остават балансирани през май.
              На сезонно неосреднена база текущата сметка за май значително по-нисък дефицит от 400 млн. евро спрямо дефицита от 8.6 млрд. евро през април.

Коментар

• forex

Във в-к Washington Post бе публикувана статия, според която американските власти са разбрали за вероятни терористични заплахи от нови нападения на самолети, планирани през 2-рата половина на това лято. В статията се казва, че информацията е събрана от интервюта с един или няколко пленени измежду най-високопоставените представители на Ал Каеда и е била потвърдена допълнително (вкл. чрез електронни засичания). Описват евентуални сценарии като подобни на нападението от 11 септември 2001г.

Коментар

• chicago

hubavo govirish za oscilatorite, no sam znaesh, che mogat da si sedjat tam dosta dulgo vreme.
                  osven tova na w/e bi trjabvalo da vidim high nad 1.1843-1931, na daily 1.1569-1623
                  i togava moje da gi ogledame.

Коментар

• forex

chicago:trqbva da ti kaja 4e "BEARISH DIVERGENCE"!!!-otlita ako ima nqkoq kretenska novina.grizval sam go tova darvo.

Коментар

• grafiki

Petre sled kato grafikite ne sa vajni,togava za kakvo si gubim vremeto da gi gledame po ciql den?A i zasto vaobste gi ima

Коментар

• forex

chicago: absol. si prav.i az sam na tova mnenie.i az 4akam.pone nqma da si sam.haha

Коментар

• Marian

posledno go vidqh da broi edni pari na edri pachki...ot forexa kaza,che gi zarabotil..)

Коментар

• forex

Samo za dobro e,che i kuks e NEsaglasen s men.
                            Poglednete weekly chart;posle daily chart i izplozvaite tehn.indukatori,za koito postnah vchera.
                            I analiziraite.v kolko ot sluchaite imate na charta "BEARISH DIVERGENCE"!!!
                            Kolko pati zenata ima nov max,a indikatorite ne go potvarjdavat s po-visoka stoinost?
                            A ne da pishem za trenda - i che techn.indikatori go potvarjdavat i dokazvat!
                            Nikogo ne iskam da uubejdavam v kofti istorii...
                            Izkazvam mnenie,koeto dokazvam na praktika!
                            Imam dostatachno tarpenie i shte vi chakam na nivata okolo 1.1200
                            Maksimalnoto nivo za evroto predi sriv e 1.1600/30
                            Uspeh na vsichki!
                            Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                            [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• id2

Някой да е виждал скоро Мариян? Отдавна не е писал тук или може би греша? Липсват ми коментарите му.

Коментар

• id2

ico, i ti si fen na id2,a?

Коментар

Working...
                                X