IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• преди 365 дни на този ден....

30.07 22:28 forexboy: USD TREND
    отговор
    Bat Zdravko, foruma si beshe dosta ojiven do predi 5-6 meseca, no prosto nivoto mnogo padna i opitnite traderi se iztegliha i chast ot ostanalite zapochnaha da balvat balastra((

Shto do USD, verno e che poskapvaneto shte prodalji oshte malko, no chak 2-3 sedmici mi se vijda mnogo vreme.
    Vij za max poskapvane s 2-3 figuri ot tekushtite niva si prav po prostata prichina che tam se namira trenda A tova sa dosta dobri niva za pokupka na EUR...

P.S. (kukuvicata): Пазара и живота са постоянно повтарящи се събития. Важното е да уцелим момента на цикличността

Коментар

• пробуждане

Според мен лошото - което ме кара да съм предпазлив е, че в един ден се събраха няколко важни елемента:
      1/ важни фундаментални данни и решения
      2/ последен ден на месеца, съпътствано от покриване на позиции и регистриране на финансови резултати.
      3/ доближаване на важни технически нива.

В крайна сметка може да се получи интересен ден за ултрашорт-терм търговия, в рейндж между 1.1250 и 1.1450, но е опасно в същото време

Коментар

• пробуждане

Аааа това не бях аз.. Ако някой има претенции за ника - давам му го

mTrader, иначе тука малко се ядосвам щото имах къси eur/yen от края на миналата седмица, отворени на 137.35, през кво ли не минах заради тях, затворих ги обаче снощи на 136.85, а каква стана тя..

Коментар

• пробуждане

kuks:
          bainal sam s malka poziziq ot 1.1328 i shte zakrivam okolo 1.1385/1.1410
          posle shte selna ot 1.1415/20 i ako moga otnovo na 1.1465/70 /po-malko veroqtno e/
          Znaesh li kvo me smushtava...
          Sled petata valna/zavisi dali shte prikluchi pod 1.1200/ shte trebe da si reviziram analiza.
          I se poluchava strahotiq - da chakam do 2-3 sedmizi niva 0t 1.0930/1.0860

A za stavaneto -mi az pochti ne sam migval))))
          Uspeh!
          Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
          [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• пробуждане

Ky-ky, ку-ку, хайде ставайте от сън, че отдавна се е съмнало навън,
            форекс казана денощно тук ври и ви чакат купища пари, само нека в търговията ви върви

Коментар

• eur/usd

Аз да
              денят започва рано

Коментар

• eur/usd

Mersi Kuks. Budni li ste weche ? Sybudi me stop na eurusd 1.1329 ,
                no zatowa pak sym long v usd/cad at 1.4000 kakto kazah wchera ..
                GL

Коментар

• eur/usd

mTrader, chicago,
                  сори че не писах, но купих и си легнах, защото и аз бях умрял за сън
                  Правилно за 1.1380 - при 1.1383 проби 38.2fibo на движението от 1.1109 до 1.1553
                  Всъщност - събудих се защото ми се изпълни и второто влизане, което бях сложил на 1.1343 - над 50% корекция на въпросното движение, която завършва на 1.1331
                  Мойто очакване е че това движение ще завърши над 1.1285, но под него може да развие импулсивна вълна до 1.0939.
                  Въпреки това аз очаквам там да издържи пробива, но под 1.1260 скъсявам.
                  На базата на гореописаното - смятам над 1.1465 да добавям дълги.
                  Лягам пак. Лека нощ от мен и успех!

Коментар

• EUR/USD

high 16.06 / 1.1934

Коментар

• EUR/USD

seafoam, ako priemem za baza high ot 16.06 kak shte prebroish valnite nadolu ?

Коментар

• EUR/USD

http://www.forexpf.ru/article.php?objid=222406
                        http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• EUR/USD

vij i usd/cad , mislish li che e vreme da udyljim i tam ??

Коментар

• EUR/USD

mTrader - drasnah sega nqkolko liniiki,ponapravih malko smetchizi:
                            eto ti i rezultata: nivoto 1.1380/85 e mnogo vajno/tuk minava edna nizhodqshta liniika..
                            Pri probiv na tova nivo - vlizam short chak na 1.1470/75
                            1.1420 e veche minalo...
                            Uspeh!

Коментар

• EUR/USD

e hajde sega ne se oplakvaj )))))))))) da ne vzemem i nie pari da iskame ... ( shegichka )
                              chakaj pone da si dovarsha postinga sled malko

Коментар

• EUR/USD

v 00.02h go usetih i ti postnah,ama zdrave da e....
                                Nasluka!

Коментар

Working...
                                X