IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• е това беше другото ми предположение
    Keep walking ...

Коментар

• Първоначално изпратено от looser
      Ей, РРР Чета си тук една книжка на Кийт Пилбийм и какво да видя. Твоя никнейм. Крива на паритета на покупателните сили Това ли си имал предвид измисляйки този псевдоним?

Успех!
      Не, ППП са ми инициалите
      In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Re: никой няма да продава

Първоначално изпратено от supertrader
        Кой да я продава? Но нали пък може да настъпи тотално затваряне на дълги позиции !А евро йена има да направи един пробив и получи ли се ще побеснее за още фигури , но дали ще стане ?
        ще го направи...бях къс, но след пробива на 140 затворих на -60 пипа. Сега чакам да качи още...и аз незная точно колко, но мисля че ще формира няколко годишен връх към 145 и после може да разпродам и аз...ОТНОВО
        From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
        България Над Всичко

Коментар

• Ей, РРР Чета си тук една книжка на Кийт Пилбийм и какво да видя. Твоя никнейм. Крива на паритета на покупателните сили Това ли си имал предвид измисляйки този псевдоним?

Успех!
          Keep walking ...

Коментар

• bnight

Гледал ли си демаркера постъпково какви ги показва !Май няма пропуснати цели както смяташе едно време , изобщо няма пропуски !!!!!
            D.Y.F-091066

Коментар

• PPP поздравления имам съмнения че ще направиш звезден профит до края на годината. Успех. Ама да не забравиш само после да почерпиш колегите
              http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Първоначално изпратено от PPP
                Само за авантюристи:

Short GBP/JPY at 207.25
                Би трябвало до утре да има поне 100п печалба тук.
                Ако не сте чак толкова авантюристично настроени, сложете стоп на 208
                Успех
                I az ia skasih pushtinata ama sam i slojil stop 208.4 i ne 100 a min 400p chakam ot neia

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight
                  PPP започнах да виждам идеята която защитаваш в пазара. Имам съмнения че ще се окажеш прав. Желая ти успех дано солидно си натоварил дълги евра към своята си позиция от 1.30++ и си успял да я осредниш прилично. А надявам се и с франка имаш сходни позиции . Желая ти успех мисля че този път направи перфектен анализ.
                  П.С. Тия дни ще ти драсна едно ЛС че имам да те питам някои работи.

Позицията ми в EUR/USD от 1.34++ вече е със средна цена от 1.22++ и над 20 лота.
                  Позицията ми в USD/CHF от 1.15++ вече е със средна цена от 1.26++
                  Финалната права е пред мен и вече се облизвам
                  Успех

Коментар

• PPP започнах да виждам идеята която защитаваш в пазара. Имам съмнения че ще се окажеш прав. Желая ти успех дано солидно си натоварил дълги евра към своята си позиция от 1.30++ и си успял да я осредниш прилично. А надявам се и с франка имаш сходни позиции . Желая ти успех мисля че този път направи перфектен анализ.
                    П.С. Тия дни ще ти драсна едно ЛС че имам да те питам някои работи.
                    http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Само за авантюристи:

Short GBP/JPY at 207.25
                      Би трябвало до утре да има поне 100п печалба тук.
                      Ако не сте чак толкова авантюристично настроени, сложете стоп на 208
                      Успех

Коментар

• looser

Важно е да спечелиш , няма значение какво ще държиш , може и отрицателен суап но да пада като камък или да лети в твоята посока .Успех!
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Мисля, че целта на EURUSD отива някъде към 2107.

Коментар

• Каквото има да става ще стане Не можеш да отречеш обаче, че е по-добре да играеш двойки с положителен суап дългосрочно отколкото такива с отрицателен. Аз това се опитвам да правя.

Успех!
                            Keep walking ...

Коментар

• никой няма да продава

Кой да я продава? Но нали пък може да настъпи тотално затваряне на дълги позиции !А евро йена има да направи един пробив и получи ли се ще побеснее за още фигури , но дали ще стане ?
                              D.Y.F-091066

Коментар

• ми хайде тогава пак продажда за по-добра средна
                                добре де долар/йена с този суап кой смелчага ще я продава? Много е вероятно някой да дебне да накупи евтино. Който я продава поема много голям риск. Така ги виждам аз нещата ... 130.00 минимум. На месечна си пробива движещите се средни и има да вървииии
                                За Канадеца съм съгласен. Тоя тепърва колко има да качва И той поне е в началото още!
                                Keep walking ...

Коментар

Working...
                                X