IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• forex

Как са настроенията за пазара днес ? Аз като гледам май няма много булл сигнали за еврото днес.
    А и данните които излизат днес мисля че няма да успеят да го подкрепят достатъчно.
    Единствено затваряне над 1.13 днес ще даде по ясен сигнал . Вие как мислите ??

Коментар

• forex

Добър и успешен ден на всички.

Коментар

• Petur Karaivanov

Petre pi6i mi na e-mail-a podrobnosti za tvojata kniga i iskam da ja vzema na cd nai verojatno(ivan_marinov@europe.com)

Коментар

• EUR/USD

Dobro utro!
          Pichove, haide da go butame nagore dnes, parvonachalno kam 1.1320

Коментар

• EUR/USD

Haide stiga s tia prostotii.... da se zaemem s po-seriozni ne6ta. Kak 6te tragne spored vas pazara sled malko.... Moeto mnenie e za direkten start nagore (sled slab me4i opit)

Коментар

• book

Ша НАУЧИШ КАТ СТАНЕМЕ "ЕВРОПЕЙЦИ"))))
              вЕрвай във туй дет го немаааааа

Коментар

• book

Петре аз също бих желал да науча нещо за твоята книга. Пиши ми на емайла какво всъщност съдържа и как мога да си я поръчам www.radev@abv.bg

Коментар

• book

nopmalno za tebe

Коментар

• book

мале ..... колко правописни гре"ж"ки съм н" "правилл ...

Коментар

• book

Петре , моля те пиши ми как да си я поръчам тази твоя книшка .
                      Майла ми го има на всеки постинг

Коментар

• голямя тъпотия с този Пич-игански и прочие индекси

Доверието на потребителите според Мичиганския университет през юли е 90.9 пункта спрямо 89.7 през юни. Данните бяха по-добри и от очакваните 90.5 пункта

Разбивката на Мичиганския индекс на потребителското доверие показва подобрение на компонента на текущото състояние до ниво от 102.1 пункта (при 94.7 за юни), докато компонентът на очакванията се влошава (вероятно повлиян от слабия пазар на труда).

Коментар

• И квооооооооооооооо става?

28.06
                          11:39
                          Петър Караиванов:
                          Как щях да забравя да си направя реклама: От 1-ви август на пазара ще бъде книгата ми "Вълните на
                          Елиът за FX пазара" на ЧИСТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК във два варианта.
                          1.Печатно издание - книга с цена 90.00лв.
                          2.На CD с цена 68.00лв.
                          За всеки от форума който си я поръча от тук цените са съответно 70

Една книжка не можеш да я препишеш две години......

Коментар

• eur/usd

sell s kys stop??? komentari?

Коментар

• eur/usd

може би имаш право ако днес пазарът завърши под 1.12

Коментар

• eur/usd

ne smqtate li 4e 6oka ot ISM go minahme i sega sme obratno nadolu v syotvetstvie s vsi4ki drugi polojitelni danni?

Коментар

Working...
                                X